Læser: Hvorfor skal det så besværligt at bestille kompressions-strømper

30. november 2017 Samfund

Jorgen S. Donganon, Fiskervænget, Sønderborg, skriver:

Jeg vil gerne have svar på, om det virkelig kan være rigtigt, at bare fordi jeg bor i Sønderborg Kommune, at jeg så skal vente over 1 måned – siden 25/10 kvittering fra DAFOLO-systemet – på at få nye kompressionsstrømper, som jeg allerede første gang jeg fik blev bestandigt bevilget – bestandigt betyder i min ordbog for altid.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og så oven i købet, at det skal foregå på den absolut mest mulig besværlige måde med ansøgning om ny bevilling i DAFOLO-systemet i stedet for at spare både tid og omkostninger ved at lade borgere i Sønderborg med en bestandig bevilling selv genbestille på Abenas app eller på deres bestillingsside.

Ifølge Abena selv – ved en kontakt jeg har haft med dem – er det sådan, at alle andre kommuner i hele Danmark gør.

Åbenbart har man i Sønderborg en holdningder siger, at det skal være både ekstra fordyrende og besværligt at være borger i Sønderborg kommune.

Vi må da i den grad håbe, at den nye kommunalpolitiske sammensætning får ryddet stærkt op i det massespild af ressourcer.

Og som det næste er så, at kommunen “op til fire ugers behandling”, som står skrevet på deres DAFOLO-system, er overskredet.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk