Læsere fortæller hvor fartbøller på knallerter kan ‘fanges’

5. marts 2020 112

Tidligere i dag, torsdag, bragte SønderborgNYT en historie om Færdselspolitiet havde standset tre ulovlige knallerter i Sønderborg-området. Også at en af dem var på stoffer og en ikke havde kørekort til knallert.

Det gav flere læser-reaktioner med tip om, hvor politiet kan få fat i endnu flere, der kører hensynsløst omkring på alt for hurtige knallerter.

Så syntes jeg da bestemt de skulle komme til Lysabild.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dér er der et par stykker der kører usædvanligt hurtigt, uden hjelm og lys. De er også på stoffer og har passagerer på, skriver Hanne Gydesen i en kommentar på SønderborgNYTs Facebookside.

Ifølge Helle Jespersen kan politiet skrive bøder ud ved Nordals Skolen omkring det tidspunkt hvor eleverne i afgangsklasserne normalt får fri. Og gerne også om morgenen, hvor der også er billister, der har problemer med hastigheden forbi skolen.

Kim Petersen tænker, der vil være gevinst ved Rutebilstationen i Sønderborg. De burde kigge efter dem, der holder til der om eftermiddagen og ved middagstid.

Henrik Andersen fortæller, der også kommer ulovlige knallerter i Borgens parkeringskælder.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iskonditoriet har brug for hurtig hjælp for at vinde titlen: Danmarks Bedste Ishus

14. april 2021 Erhverv

I afstemningen, som Opdag Danmark har lavet for at kåre Danmarks Bedste Ishus, ligger Fjellerup Vaffelbageri klart i spidsen med 4570 stemmer og Iskonditoriet i Sønderborg er nummer to med 3817 stemmer. Konkurrencen slutter i dag, onsdag klokken 16 – så er du fan af Sønderborgs Iskonditoriet, så har du frem til klokken 16 til […]

Læs mere...