Læserindlæg: Nordals Boldklub takker alle dem der støtter

18. december 2020 Nordborg

Jesper Larsen, formand for Nord-Als Boldklub, skriver:

I en tid hvor restriktionerne strammes, idræts -og foreningsliv bremses, vores verden og liv føles lukket og økonomien presses, er det også på sin plads at sige: Tusinde tak!

Tak til alle vore medlemmer, som troligt betaler deres kontingent til Nord-Als Boldklub på trods af mindre aktivitet ude på græssværen. Tak til alle lokale sponsorer, som troligt støtter Nord-Als Boldklub – også i denne svære tid.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tak til alle dem, som har støttet ved at købe vores julekalender, som også er støttet af og med præmier fraNordborgs lokale butikker.

Og tak til DIF og DGI’s corona-hjælpspulje, som i år har støttet Nord-Als Boldklub med lidt mere end 100.000 kr, som kompensation for aflysning af Lottospil, Fest i By og jule-halbal.

Beløbet fra puljen dækker 1/3 af klubbens normale indtægt for disse tre arrangementer, som sammen med kontingenter og sponsorer er grundstenene for en solid økonomi i klubben. Uden økonomi intet idræts -og foreningsliv.

Så, husk at støtte vores lokale forretninger, specielt i denne tid, de støtter os!

Og husk at støtte DIN idrætsforening! Foreningerne skal nok ‘betale’ det hele tilbage med masser af idrætsaktiviteter, når det bliver tilladt igen.

Vi er alle i samme båd, så støt og pas på hinanden derude!

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk