Læserne tog SønderborgNYT med på ferie og satte læserrekord

2. august 2018 Samfund

SønderborgNYT slog alle tidligere læserekorder i juli og med flere end 75.000 faste læsere i juli måned er den hidtidige rekord fra november 2017, hvor SønderborgNYT dækkede kommunalvalget, slået med næste 10.000 læsere på en måned.

Det viser tal fra det internationale anerkendte analyseværktøj Google Analytics.

”I juli måned satsede vi intensivt på at dække Ringriderfesten i Sønderborg med flere end 20 direkte TV-sendinger, masser af reportager og billedgallerier og det er nok den væsentligste årsag til de flotte læsertal – og så naturligvis H. M. Dronningens ankomst til Gråsten, som mange læsere fulgte med i. Alene i juli måned blev de direkte TV-sendinger startet over 160.000 gange”, fortæller redaktør Ole Kæhler, der glæder sig over de imponerende læsertal og ikke mindst over de mange trofaste læsere af SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netop muligheden for at sende direkte TV fra hele Sønderborg-området er blevet fulgt med stor interesse fra SønderborgNYTs læsere:

”Stort set alt hvad vi producerer i dag af TV-indslag er direkte og læserne – eller seerne om man vil – følger med og ikke kun når der sendes direkte TV men også efterfølgende, når det direkte TV-indslag ligger på SønderborgNYTs hjemmeside, YouTube eller Facebook. Omkring 25.000 læsere fulgte således med i de fire dage med mange direkte TV-indslag fra Ringriderfesten i Sønderborg – det samme oplevede vi, da vi sendte direkte TV i forbindelse med kommunalvalget i november måned og da vi tog med Alsie Express på deres første flyvning til Bornholm med direkte TV fra både Sønderborg Lufthavn og Bornholms Lufthavn”, siger Ole Kæhler og tilføjer, at læserne kan glæde sig til et nyt TV-tiltag til efteråret:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi har blandt andet brugt sommeren på at producere 10 portrætudsendelser med spændende mennesker der har tilknytning til Sønderborg-området. Det er lidt af en satsning for os, men vi ønsker at se, om vores læsere også har lyst til at se lidt længere udsendelser, som ikke tager afsæt i aktualitet, som ellers er det vi har brugt mest TV-tid på indtil nu. Portrætudsendelserne bliver sendt til efteråret på SønderborgNYTs forskellige platforme”.

Mange læsere valgte i juli måned at tage SønderborgNYT med på rejsen og det var særligt mobilen, som læserne fulgte med på, når de læste, hvad der skete hjemme i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Normalt kommer 95 pct. af vores læsere fra Sønderborg-området, men i juni og juli måned er tallet på mellem 85-90 pct. – og læsere fra andre områder af Danmark, Spanien, Italien og USA fylder i statistikken. Det skyldes, at når en sønderborgenser går ind på SønderborgNYT fra eksempelvis Italien, så tæller læseren i statistikken som en italiener”, forklarer Ole Kæhler.

Artiklen fortsætter under annoncen

I juli måned cementerede SønderborgNYT sin position som Sønderborgs absolut største medie på Facebook. Flere end 18.400 følger med på SønderborgNYT via Facebook og hver dag i juli måned var SønderborgNYT i kontakt med flere end 15.000 læsere.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 Uncategorized

Hvad sker der i hjernen hos børn der har det svært?

18. januar 2022 Uncategorized

Den 3. marts klokken 19 får Dybbøl Efterskole besøg af Rasmus Alenkær, som vil holde et oplæg om børn, som har det svært. I sit oplæg vil Rasmus Alenkær sætte fokus på samarbejdet omkring børn med social-kognitive udfordringer med udgangspunkt i dels en neurologisk vinkling, og dels med udgangspunkt i en institutionel pædagogisk vinkling. Eller […]

Læs mere...