Lagde krans og buketter på 80-årsdagen for den tyske besættelse

9. april 2020 Kultur

I Danmark flages der på halv fordi det den 9. april omkring klokken fire var det 80 år siden tyske tropper besatte Danmark og det blev også markeret med fire faner, en krans og to buketter ved mindestenen ved Sønderborg Kaserne.

“Og i år bliver der ikke holdt en tale, fordi vi ikke må være flere en ti personer samlet”, sagde specialist J. P. Rasmussen fra Kontaktudvalget for militære  traditioner.

J. P. Rasmussen har egentligt titel som oberstøjtnant.

“Men nu er det blevet sådan, at man ikke længere på have titler, når man er fyldt 65 år, så nu er vi ‘specialister’ og har kun tilladelse til at bruge vores oprindelige titler ved særlige lejligheder, der kan være arrangementer, hvor Dronninen deltager”, sagde J. P. Rasmussen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

J. P. Rasmussen lagde en krans på vegne af kontaktudvalget og specialist Leif Larsen lagde en blomsterbuket fra Sønderborg Kommune. Buketten fra Folk & Sikkerhed blev lagt af Erling Lundsgaard.

SønderborgNYT var med og sendte direkte fra Sønderborg Kaserne, da de faldne soldater den 9. april blev mindet

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Brødrene Ewers styrker aktiviteterne på Fyn

17. maj 2022 Erhverv

Korn-og foderstofselskabet Brødr. Ewers A/S styrker nu aktiviteterne på Fyn. Det betyder, at landmænd på Nordfyn får mulighed for at levere afgrøder som korn og raps lokalt til Brødr. Ewers A/S, idet selskabet har købt en tidligere foderstof-afdeling i Kattebjerg syd for Bogense. I forvejen har Brødr. Ewers A/S en lignende kornmodtagelse ved Gudme mellem […]

Læs mere...