LAN-party uden alkohol i drikkevarerne

20. marts 2014 Frivillige

SDU’s introteam gentager succesen fra 2013, hvor man festede i 24 timer uden alkohol. Det fremmer samvær, hvor alle kan være med. Et vigtigt signal i Sønderborgs mangfoldighed.lan_4

Når Intro Team fra SDU i Sønderborg inviterer til LAN-Party lørdag den 29. marts, så er det uden procenter i drikkevarerne. Som i fjor afholdes arrangementet på universitet nemlig uden alkohol. Energikilden for langt de fleste er i stedet energidrik og kaffe.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er en anden måde at være sammen på. Det betyder, at der er åbent for et bredere publikum, også yngre mennesker og folk fra kulturer, der ikke bryder sig så meget om alkohol. Alle kan være med, og de har meget at tale om, fortæller arrangør og Intro Teamets formand, Simon Smith.

Simon understreger, at Intro Teamet ikke vil agere moralprædikanter eller tager afstand fra alkohol som sådan. Det er blot vigtigt at variere udbuddet af sammenkomster, så alle føler sig velkomne. Yderligere betyder det, at arrangementet også kan tiltrække gymnasiernes 1.G’ere og alle andre interesserede.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi ønsker ikke at fjerne alkohol fra alle sociale arrangementer, men vi ved af erfaring, at det holder nogle væk. De mennesker er jo også en del af Sønderborgs fantastiske internationale studie- og uddannelsesmiljø, siger han.

24 timers maraton

LAN-Party er en 24 timers maraton med blandt andet spilturneringer, hygge, computerspil og playstation. Sidste år tiltrak det unge helt fra København.lan_5

Artiklen fortsætter under annoncen

Arrangementet starter lørdag den 29. marts klokken 12.00 og varer til søndag den 30. marts klokken 12.00. Det er gratis at deltage i arrangementer, men ønsker man at medbringe sin computer og deltage i turneringer, hvor der er præmier til vinderne, koster det 50 kroner at være med. Billetter kan erhveres på www.billetto.dk/lan-party-spring2014 – ønsker man blot at kigge forbi til at spille PlayStation, Xbox eller bare hygge med andre studerende, behøver man ikke at købe en billet, men kan blot komme og gå som man lyster.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 Augustenborg, Erhverv

Nyd et godt glas vin og aftensolen på terrassen ved Augustenborg_Project

29. juni 2022 Augustenborg

På fredag åbnes dørene til den splinternye vinbar, A_Terracce, hos Augustenborg_Project på Palævej i Augustenborg, hvor franske sommeliers er klar til at guide gæsterne frem til de allerbedste smagsoplevelser. “I den kommende weekend gør vi ekstra meget ud af franske vine og det skyldes selvfølgelig, at Tour de France kommer til Sønderborg og fremover handler […]

Læs mere...