Landbruget er første skridt til Michelin-stjerner

18. februar 2018 Broager Skrevet af: Ole Kæhler

På mandag drysses der Michelinstjerner ud til flere danske restauranter og det allerførste skridt på vejen til stjerner, det er, at der kommer førsteklasses råvarer ind i restaurationskøkkenerne.

Her i området kan Frode Lehmann fra Stensigmose ved Broager og Johannes Hjort Nielsen fra Rinkenæs, som begge er økologiske landmænd og har produkter der er så gode, at de er leverandører til landets allerbedste restauranter. Det betyder, der også er flere Michelin-restauranter i deres kundekreds.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi har sat os for at udbygge det gastronomiske Danmarkskort og vise lokale råvareleverandører, der kan lave fødevarer i absolut verdensklasse. De landmænd vil vi gerne være med til at hylde, når stjernerne bliver uddelt”, siger Karen Hækkerup, administrerende direktør i Landbrug & Fødevarer, i en pressemeddelelse.

På det nye gastronomiske Danmarkskort kan man både finde mælkeproducenter, fåreavlere, planteproducenter osv. Med kortet får danskerne mulighed for at finde ud af, hvor de lettest kan komme i nærheden af produkter, der er gode nok til at blive serveret på landets fineste restauranter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se kortet HER

25. april 2024 Kultur, Sønderborg

Carsten Nicolaisen stopper som formand i Sønderborg Jazzclub

25. april 2024 Kultur

Carsten Nicolaisen har besluttet at stoppe som bestyrelsesformand i Sønderborg Jazzclub. Carsten har med stort engagement og dedikation ledet klubben gennem de seneste 15 år og har været en central figur i Sønderborgs jazzmusikmiljø. Under Carsten Nicolaisens ledelse har Sønderborg Jazzclub oplevet vækst og udvikling og han har været drivkraften bag utallige koncerter, arrangementer og […]

Læs mere...