Landbruget er første skridt til Michelin-stjerner

18. februar 2018 Broager

På mandag drysses der Michelinstjerner ud til flere danske restauranter og det allerførste skridt på vejen til stjerner, det er, at der kommer førsteklasses råvarer ind i restaurationskøkkenerne.

Her i området kan Frode Lehmann fra Stensigmose ved Broager og Johannes Hjort Nielsen fra Rinkenæs, som begge er økologiske landmænd og har produkter der er så gode, at de er leverandører til landets allerbedste restauranter. Det betyder, der også er flere Michelin-restauranter i deres kundekreds.

”Vi har sat os for at udbygge det gastronomiske Danmarkskort og vise lokale råvareleverandører, der kan lave fødevarer i absolut verdensklasse. De landmænd vil vi gerne være med til at hylde, når stjernerne bliver uddelt”, siger Karen Hækkerup, administrerende direktør i Landbrug & Fødevarer, i en pressemeddelelse.

På det nye gastronomiske Danmarkskort kan man både finde mælkeproducenter, fåreavlere, planteproducenter osv. Med kortet får danskerne mulighed for at finde ud af, hvor de lettest kan komme i nærheden af produkter, der er gode nok til at blive serveret på landets fineste restauranter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se kortet HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

182 nye Corona-smittede

21. januar 2022 COVID-19

Siden torsdag er antallet af Coronasmittede i Sønderborg Kommune steget med 182, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona ifølge Statens Serum Institut er oppe på 2157. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 46.831 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – heraf er der 44 […]

Læs mere...