Landbrugsstyrelsen klar med krisehjælp til medarbejderne

19. september 2018 Augustenborg

Cirka 1100 medarbejdere i Landbrugsstyrelsen – heraf 300 i Augustenborg – sidder endnu uvidende om, hvem der kommer til at mærke sparekniven.

Den politiske beslutning om et fald i bevillingen på 18 procent frem mod 2022, er styrelsen nødt til at indrette sig efter. Beslutningen betyder, der i 2019 skal spares 70 millioner kroner – og det kan ikke gøres ved naturlig afgang og ansættelsesstop.

“Det er forståeligt, at medarbejderne er berørte af situationen, det har jeg fuld forståelse for”, siger direktør for Landbrugsstyrelsen, Jette Pedersen, til TV Syd og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Derfor vil der også være mulighed for at få krisehjælp samt professionel hjælp til at komme videre med sit arbejdsliv for de medarbejdere, der bliver afskediget i oktober”.

Det bliver de enkelte enheders chefer, der indstiller afskedigelser til Landbrugsstyrelsens direktion.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Du glemmer kulden når du hører varme brasilianske rytmer

8. februar 2023 Kultur

Der er koldt derude, men frygt ikke for Sønderborg Jazzclub inviterer til jazz med varme brasilianske rytmer spillet af Alexander Kraglund Quarteto. Alexander Kraglund anses for at være en af de bedste violinister indenfor brasiliansk musiktradition, og han har i de seneste år også udmærket sig både som mundharpespiller og sanger. Med en ufornægtelig autencitet […]

Læs mere...