Landbrugsstyrelsen klar med krisehjælp til medarbejderne

19. september 2018 Augustenborg

Cirka 1100 medarbejdere i Landbrugsstyrelsen – heraf 300 i Augustenborg – sidder endnu uvidende om, hvem der kommer til at mærke sparekniven.

Den politiske beslutning om et fald i bevillingen på 18 procent frem mod 2022, er styrelsen nødt til at indrette sig efter. Beslutningen betyder, der i 2019 skal spares 70 millioner kroner – og det kan ikke gøres ved naturlig afgang og ansættelsesstop.

“Det er forståeligt, at medarbejderne er berørte af situationen, det har jeg fuld forståelse for”, siger direktør for Landbrugsstyrelsen, Jette Pedersen, til TV Syd og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Derfor vil der også være mulighed for at få krisehjælp samt professionel hjælp til at komme videre med sit arbejdsliv for de medarbejdere, der bliver afskediget i oktober”.

Det bliver de enkelte enheders chefer, der indstiller afskedigelser til Landbrugsstyrelsens direktion.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Kultur, Sønderborg

Jan Hellesøe kommer med ‘Forudsigelser’ på Sønderborg Teater

1. december 2021 Kultur

Hvordan i alverden gjorde han det? Sådan lyder det fra mange, når de har oplevet Jan Hellesøe optræde. Danmarks førende hjerne-manipulator rammer landet med en landsdækkende tourné i efteråret ‘22, hvor han vil fucke med danskernes hjerner med sine uforklarlige manipulationer. Du har sikker set Hellesøe på tv i ‘Fuckr med dn hjerne’ eller ‘Manipulator’, […]

Læs mere...