Landsbrugsstyrelsen fyrer faste medarbejdere – og søger vikarer

19. november 2018 Augustenborg
Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er uanstændigt, at fritstillede ansatte skal aflevere deres opgaver, imens at man hyrer nye ind, som skal overtage det arbejde, som fastansatte burde tage sig af. Det giver ikke mening, og det er ikke fair overfor medarbejderne”, siger formand i HK Stat, Rita Bundgaard, til Avisen.dk.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Landbrugsstyrelsen lyder forklaringen, at antallet af sager om udbetaling af projektstøtte har hobet sig op i en sådan grad, at man er nødt til at gøre noget ved det. Chef for styrelsens HR-afdeling, Dorte Appel, undrer sig samtidig over ordlyden i beskeden.

“Jeg kan ikke svare på, hvorfor at der står, at ‘hovedparten’ af taskforcen skal bestå af vikarer. Vi går efter at størstedelen skal være fastansatte, men det er endnu ikke fastlagt”, siger Dorte Appel til Avisen.dk.

I slutningen af september bragte Avisen.dk nyheden om, at Landbrugsstyrelsen havde lavet 11 opslag på vikarstillinger inden at fyringerne var blevet gennemført.

Artiklen fortsætter under annoncen

Styrelsen valgte herefter at fjerne opslagene.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. august 2022 Kultur, Sønderborg

Kulturens huse skal sælges – uden det rammer indholdet

12. august 2022 Kultur

Kommunen har planer om at sælge sin del af Alsion, som blandt andet omfatter koncertsalen – og Sønderborghus og Sønderborg Teater skal også på salgslisten. “Det er vigtigt for mig, at brugerne af de tre steder drages ind i processen, så vi kan bevare den kultur, som vi har i Sønderborg”, siger Christel Leiendecker, som […]

Læs mere...