Landsbylaug: På Sydals skal der satses endnu mere på turisme

28. april 2017 Erhverv

De fem landsbylaug på Sydals – Lysabild Landsbyråd, Landsbygruppen Tandslet Sogn, Kegnæs Ø-gruppe, Skovby og Mommark Landsbylaug – har lavet en plan for udviklingen af Sydals i de kommende 5-10 år.

På Erhvervsudvalgsmødet forleden så politikerne på planen, som var indsendt af de fem lokale landsbylaug fra Sydals. En plan, som skal sikre udviklingen gennem fire fokusområder: Erhverv og infrastruktur, turisme, boliger samt fritid og kultur. Og netop turisme er en væsentlig grundpille i udviklingsplanen, hvor Sydals skal udvikles til et unikt ferieområde med særligt attraktive kystturismefaciliteter. Her er potentialet nemlig stort, mener Erhvervsudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der er gode muligheder for, at Sydals kan vokse sig større og tiltrække turisterne, blandt andet med de smukke strande og sommerhuse, som er i området.”, siger Ole Wandahl Stenshøj, formand for Erhvervsudvalget.

“Med den store lokale opbakning og et væld af virkelyst, som er så nem at få øje på, er det svært ikke at være optimistisk”, siger han i en pressemeddelelse.

Sydals er i forvejen ét af kommunens store ferieområder, og har dermed stor indflydelse på de generelle visioner indenfor turisme.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 Kultur, Augustenborg

Lokale kunstnere kan udstille på Charlottenborg Forårsudstillingen 2022

6. december 2021 Kultur

Frem til 19. december inviterer Charlottenborg Fonden for 165. gang til at ansøge om optagelse på Charlottenborg Forårsudstillingen 2022. Og det gælder ikke mindst de mange kunstnere, som udstiller i Augustenborg, siger Isabella Hemmersbach, som er med til at arrangere udstillingen. Årets jury er inviteret med henblik på at skabe et alsidigt grundlag for udstillingens […]

Læs mere...