Lange udsigter inden Skovmose får løst vandproblemerne

14. august 2018 Samfund

Den såkaldte økonomiske partsfordeling af det økonomiske ansvar for afvandingen af Skovmose er forkastet.

En taksationskommission har sendt den økonomiske ansvarsfordeling blandt husejerne til fornyet behandling i kommunen.

Så nu er afvandingen i sommerhusområdet sendt ud i det uvisse.

Klagevejen er på ny åbnet for sommerhusejerne, hvo en gruppe har fået held af at sætte en stopper for projektet ved at føre sagen for taksationskommissionen.

Det er en gevaldig begmand til kommunen, der havde regnet med, at det økonomiske ansvar kunne fordeles i sensommeren, hvor den resterende del af afvandingsprojektet til seks millioner kroner skulle gå sin gang.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Grundejerne kan ganske enkelt ikke blive enige og derfor har jeg tidligere i dag, tirsdag, opfordret borgmesteren til, at sagen løftes til Christiansborg”, siger formanden for en af grundejerforeningerne i omårdet, Henning Jepsen, til SønderborgNYT.

“Skovmosesagen er hjemsendt til kommunen. Sendt helt tilbage til nul”, skriver Bjarne Marcussen, sommerhusejer, på Facebook. Han og flere andre mener ikke, at de kan pålægges at betale til en fælles løsning, når deres grunde ikke er berørt af de oversvømmelser, som kommer, når der er kraftig regn.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...