Lange udsigter inden Skovmose får løst vandproblemerne

14. august 2018 Samfund

Den såkaldte økonomiske partsfordeling af det økonomiske ansvar for afvandingen af Skovmose er forkastet.

En taksationskommission har sendt den økonomiske ansvarsfordeling blandt husejerne til fornyet behandling i kommunen.

Så nu er afvandingen i sommerhusområdet sendt ud i det uvisse.

Klagevejen er på ny åbnet for sommerhusejerne, hvo en gruppe har fået held af at sætte en stopper for projektet ved at føre sagen for taksationskommissionen.

Det er en gevaldig begmand til kommunen, der havde regnet med, at det økonomiske ansvar kunne fordeles i sensommeren, hvor den resterende del af afvandingsprojektet til seks millioner kroner skulle gå sin gang.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Grundejerne kan ganske enkelt ikke blive enige og derfor har jeg tidligere i dag, tirsdag, opfordret borgmesteren til, at sagen løftes til Christiansborg”, siger formanden for en af grundejerforeningerne i omårdet, Henning Jepsen, til SønderborgNYT.

“Skovmosesagen er hjemsendt til kommunen. Sendt helt tilbage til nul”, skriver Bjarne Marcussen, sommerhusejer, på Facebook. Han og flere andre mener ikke, at de kan pålægges at betale til en fælles løsning, når deres grunde ikke er berørt af de oversvømmelser, som kommer, når der er kraftig regn.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådet skal godkende forandringer i forvaltningsstrukturen

6. december 2021 KV21

Gennem konstitueringsforhandlingerne er der løbende arbejdet på at ændre på kommunens forvaltninger og dermed på Styrelsesvedtægterne – og når det sker, så skal ændringerne godkendes på to byrådsmøder, der skal holdes med mindst seks dages mellemrum. Det første af møderne blev holdt i den forgangne uge og på torsdag skal forandringerne endeligt godkendes. Politikerne skal […]

Læs mere...