Larmende ombygning af det tidligere bibliotek

28. april 2018 Erhverv

Lige for tiden er der forrygende travlhed i det tidligere bibliotek på Kongevej i Sønderborg, fordi det skal bygges om, så der kan flytte kommunale instanser indenfor murene.

“Det er fuld gang i den alle ugens syv dage fra omkring klokken seks om morgenen og frem til kl.18-19 stykker”, siger to beboere fra Ahlmannsvej. De bor ret tæt på det tidligere bibliotek.

“Vi skal dagen lang høre på der bankes mure ned, skæres med vinkelslibere og lægge ører til et støjende transport”, siger den ene beboer til SønderborgNYT.

“Faktisk burde kommunen, som har bestilt håndværkerne have sørget for, at de holdt sig indenfor normal arbejdstid, så vi ikke skulle gå i den larm i vores fritid og på fridage”, siger den anden beboer.

“Selv den store konfirmantionsdag, St. Bededag, blev der larmet”.

SønderborgNYT har kontaktoplysningerne på de to anonyme, der ikke ønsker deres navn på tryk.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

200 nye Corona-smittede siden onsdag

20. januar 2022 COVID-19

Siden onsdag er antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs kommunegrænse steget med 200 og der er i dag 1975 smittede. På landsplan er der ifølge Statens Serum Institut fundet 40.626 nye smittede det seneste døgn. 825 er indlagt på sygehus – og af dem er 49 på intensiv. 28 er i respirator. Ifølge sundhedschef Michael Skriver […]

Læs mere...