Lars Christian Lilleholt og Pernille Vermund træder ind i AlsFynBroens komité

26. oktober 2020 Augustenborg

AlsFynBroens komite udvides op til de kommende infrastrukturforhandlinger, og viser en yderligere national opbakning til projektet.

Pernille Vermund, formand for Nye Borgerlige, er valgt til Folketinget i Sydjylland Storkreds og ser frem til at være en del af et projekt som gavner hendes valgkreds og Danmark som helhed:

”AlsFynBroen er et vigtigt infrastrukturprojekt, og vi skal arbejde mod at projektet bliver én af brikkerne i den kommende infrastrukturaftale. Jeg ser frem til at blive en del af et projekt, der kan sætte skub i væksten, beskæftigelsen og udviklingen i min valgkreds og som samtidig kan få stor betydning for sammenhængen mellem Øst- og Vestdanmark”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fynske Lars Christian Lilleholt

Lars Christian Lilleholt, som er forhenværende Energi- forsynings- og klimaminiser, er valgt til Folketinget i Fyns Storkreds, skriver AlsFynBroen.

For Lars Christian Lilleholt, såvel som for komiteen i sin helhed, er det særlig vigtigt, at forbindelsen bliver så bæredygtig som muligt:

”Jeg har fulgt projektet længe og har set den udvikling, som projektet har gennemgået. Venstre har længe støttet, at AlsFynBroen bliver en del af den kommende aftale om infrastruktur og får en forhåndsundersøgelse. Jeg synes også det er interessant at følge, hvordan projektet kan opføres så klimavenligt og bæredygtigt som muligt”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bestyrelsesformand i Danfoss, Jørgen M. Clausen, er formand for AlsFynBroens styregruppe og komité. Han glæder sig over Vermunds og Lilleholts indtræden i komitéen:

”AlsFynBroens komité afspejler efterhånden den nationale opmærksomhed som AlsFynBroen har fået. Vi har en bred vifte af landspolitikere med i komiteen og Pernille Vermund og Lars Christian Lilleholt udgør en manifestation af opbakningen fra Christiansborg. Vi er glade for at have dem med og glæder os til at få deres input med i vores videre arbejde med projektet”, siger Jørgen Mads Clausen.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. maj 2022 Politik, Sønderborg

Forvaltningen har en plan for at skifte kommunale biler ud med elbiler

28. maj 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts en handleplan for grøn omstilling af persontransport, der indeholder flere tiltag, som skal understøtte henholdsvis grøn omstilling af bilparken og reduceret persontransport i Sønderborg Kommune. Et af tiltagene handler om at skifte en del af kommunens biler ud med elbiler. COWI har lavet en analyse af kommunens bilpark […]

Læs mere...