Lars Christian Lilleholt og Pernille Vermund træder ind i AlsFynBroens komité

26. oktober 2020 Augustenborg

AlsFynBroens komite udvides op til de kommende infrastrukturforhandlinger, og viser en yderligere national opbakning til projektet.

Pernille Vermund, formand for Nye Borgerlige, er valgt til Folketinget i Sydjylland Storkreds og ser frem til at være en del af et projekt som gavner hendes valgkreds og Danmark som helhed:

”AlsFynBroen er et vigtigt infrastrukturprojekt, og vi skal arbejde mod at projektet bliver én af brikkerne i den kommende infrastrukturaftale.

Jeg ser frem til at blive en del af et projekt, der kan sætte skub i væksten, beskæftigelsen og udviklingen i min valgkreds og som samtidig kan få stor betydning for sammenhængen mellem Øst- og Vestdanmark”.

Fynske Lars Christian Lilleholt

Lars Christian Lilleholt, som er forhenværende Energi- forsynings- og klimaminiser, er valgt til Folketinget i Fyns Storkreds, skriver AlsFynBroen.

For Lars Christian Lilleholt, såvel som for komiteen i sin helhed, er det særlig vigtigt, at forbindelsen bliver så bæredygtig som muligt:

”Jeg har fulgt projektet længe og har set den udvikling, som projektet har gennemgået.

Venstre har længe støttet, at AlsFynBroen bliver en del af den kommende aftale om infrastruktur og får en forhåndsundersøgelse. Jeg synes også det er interessant at følge, hvordan projektet kan opføres så klimavenligt og bæredygtigt som muligt”.

Bestyrelsesformand i Danfoss, Jørgen M.

Artiklen fortsætter under annoncen

Clausen, er formand for AlsFynBroens styregruppe og komité. Han glæder sig over Vermunds og Lilleholts indtræden i komitéen:

”AlsFynBroens komité afspejler efterhånden den nationale opmærksomhed som AlsFynBroen har fået.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi har en bred vifte af landspolitikere med i komiteen og Pernille Vermund og Lars Christian Lilleholt udgør en manifestation af opbakningen fra Christiansborg. Vi er glade for at have dem med og glæder os til at få deres input med i vores videre arbejde med projektet”, siger Jørgen Mads Clausen..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Erhverv, Gråsten

Biogas: Kommunen vidste Nature Energy var i gang med at bygge i Kværs

22. april 2021 Erhverv

Tine Brodersen er med i gruppen ‘Nej tak til biogasanlæg i Kværs’ og hun undrer sig over, at Sønderborg Kommune ikke forlængst har stoppet biogas-byggeriet. Det skete først onsdag og det var efter at Miljø- og Fødevareklagenævnet havde fejet Sønderborg Kommunes miljøgodkendelse og VVM-tilladelse af bordet. “Det er jo ikke fordi, forvaltningen ikke har vidst, […]

Læs mere...