Lars Wedelgreen skal sælge gode og spændende oste i Kvickly

3. juli 2021 Erhverv
Lars Skovhus og Lars Wedelgreen
Lars Skovhus og Lars Wedelgreen

I Kvickly arbejder varehuschef Lars Skovhus hele tiden på at gøre butikken endnu bedre og da han hørte, at La Fromagerie i Perlegade skulle lukke, så gik han og legede med tanken om at få ejeren, Lars Wedelgreen, til at stå for en osteafdeling i Kvickly i Borgen.

“Så kan Lars Wedelgreen sælge kvalitetsoste fra forskellige lande til sønderborgensere, der nyder rigtigt gode oste. Og han har ekspertviden og så ved han jo, hvordan vi får de spændende oste fra Holland, Tyskland, Østrig, Frankrig, Danmark og Spanien”, siger Lars Skovhus til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og for at det ikke skulle blive ved tanken, så gik varehuschefen på besøg i La Fromagerie og fik en snak med Lars Wedelgreen, som faktisk havde gået og tænkt på, det ville være helt perfekt, hvis han kunne få mulighed for at sælge gode oste i Kvickly og være med til at give varehuset og Brugsforeningen for Als og Sundeved endnu et løft.

“Min plan er – på længere sigt – at gøre Kvickly i Borgen lige så spændende som Magasin og det kræver gode varer og kompetent personale, som kan vejlede kunderne”, siger Lars Skovhus, som er glad for, at Lars Wedelgreen takkede ja og nu kan dele ud af al sin viden om oste.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Osteafdelingen kommer til at ligge ved slagteren, hvor der laves et særskilt område og her skal vi blandt andet have oste fra de mindre mejerier, så vi kender ostenes historie og kan give den videre til kunderne”, siger Lars Wedelgreen, som ser frem til at være med til at gøre Kvickly i Sønderborg til Sønderjyllands bedste varehus.

Lars Skovhus fortæller, at hans første skridt på rejsen mod en Kvickly a la Magasin, det var at få en flot blomsterafdeling.

“Efter den kom vores brødafdeling, BrødCooperativet, som blev fulgt op med en endnu bedre slagter- og delikatesseafdeling. Efter det blev vinafdelingen løftet”, siger Lars Skovhus, som fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og nu bliver vi meget bedre, når det gælder udvalget af oste – og den afdeling vil vi have klar så hurtigt som muligt. Sammen med de andre områder, der har fået et løft, så skal osteafdelingen også være med til at gøre det til en spændende og god oplevelse at handle i Kvickly i Borgen”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Team Bodenhoff på tur på Als

24. september 2022 Sønderborg

Lørdag havde Team Bodenhoff, som cykler penge ind til Børnecancerfonden, det første stop ved Broager Sparekasse Skansen og derfra gik turen langs havnepromenaden til Hotel Sønderborg Strand, hvor Claus Bodenhoff gav et par af sponsorerne et synligt bevis på, at de hjælper ham. “Team Bodenhoff har ingen penge og dem, som vi samler ind, dem […]

Læs mere...