Laura Kjærgaard laver workshops i Gospelfællesskabet

15. juli 2021 Kultur

Gospelfællesskabet Sønderborg har brugt den svære Coronatid til at planlægge en spændende sæson. De varmer op til august 2022, hvor Gospelfællesskabet fylder 10 år.

Det er lykkedes at skaffe en af Danmarks dygtigste gospelkorinstruktører og sangere til at lave gospelworkshops i Sønderborg den 1. og 2. oktober, skriver gospelfællesskabet.

Laura Kjærgaard er kendt for hendes 2. plads i X-Factors første sæson. I gospelverdenen er hun dog mere kendt for at være en indlevende og nærværende underviser med hjertet på helt rette sted. Der er fart og masser af energi over hendes undervisning – men der er også plads til dybe og nærværende øjeblikke!

Artiklen fortsætter under annoncen

Laura Kjærgaard har gæstet Sønderborg af flere omgange og næste gang er det altså for at lave to mindre workshops fredag den 1. oktober. Eftermiddagen er for børn mellem 6 og 11 år og aftenen er for de unge mellem 12 og 18 år. Steffen Bay vil ledsage hende på klaveret de to dage.

Lørdag den 2. oktober går det løs for alle voksne, der kunne have lyst til at være med. Hvis du gerne vil vide mere om tid og pris – eller tilmelde dig eller dit barn til en helt særlig gospeloplevelse – så kontakt korleder May Jeznach Madsen på gospelqueen@me.com

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Sport, Sønderborg

Sønderborg Futsal skal spille mod Hjørring – det gælder topplaceringen i rækken

9. december 2022 Sport

I morgen, lørdag, kl. 14:00 spilles andensidste runde af grundspillet, hvor Sønderborg møder Hjørring på hjemmebane i Humlehøjhallen, og netop de to hold skal fordele første- og andenpladsen mellem sig, hvor Sønderborg fører rækken med to point ned til Hjørring, skriver Sønderborg Futsal. Sønderborg kan med en sejr sikre sig førstepladsen i grundspillet, hvor en […]

Læs mere...