Lazy Dog sætter Sønderborg på kortet som byen med landets bedste burger

18. september 2019 Erhverv

Lazy Dog i Perlegade har sat Sønderborg på kortet som byens med landets bedste burger – og det er danskerne, der stemte den lille burgerrestaurant i Sønderborg helt i top i en konkurrence, der sluttede tirsdag klokken 12.

“Vi er meget glade – både for at have vundet og for den fantastiske opbakning, vi har fået af Sønderborg”, siger brødrene Simon og Kacper Stefanski, der driver restauranten.

Ideen til konkurrencen

De seneste år er stadigt flere burgerkæder- og steder skudt frem og de har taget kampen op med Burger King og McDonald’s. Men hvor får man Danmarks bedste burger?

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er nærmest tale om burgerkrig i nogle af de større danske byer. De nye burgerrestauranter har fået succes og flere af dem har allerede udvidet deres territorier, skriver Opdagdanmark.dk

Nogle af de nye steder er endda blevet kåret i internationale magasiner.

Men hvem laver egentlig de lækreste burgers, når man spørger danskerne?

Svaret er: Hos Lazy Dog i Perlegade.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Nordborg, Frivillige

Frivillig fra Røde Kors fik ‘Covid-19 Prisen’

24. september 2021 Nordborg

Ellen Iversen fra Røde Kors i Sønderborg har fredag ved Frivilligfesten fået overrakt ‘Covid-19 Prisen’, fordi hun  formåede –  efter en henvendelse fra Sønderborg Kommune om vaccineledsagelse til sårbare ældre – på bare to arbejdsdage at koordinere en sådan hjælp. Den frivillige opgave indebar to måneders indsats med at rekruttere frivillige og sørge for at […]

Læs mere...