La Fromagerie åbner lille vinafdeling

10. december 2019 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Onsdag bliver der åbnet til Le Petit Consulat i La Fromagerie i Perlegade og det er for at tilbyde kunderne gode vine til de fremragende oste.

“Ideen med at udvide ostebutikken med et lille vinkonsulat kommer på grund af efterspørgsel. Flere har sagt, det ville være god service, hvis der kunne købes gode oste og gode vine i samme butik”, siger Lars Wedelgreen, som er butiksejeren bag.

“Jeg har fået virkeligt gode rødvine og også supergode portvine på hylderne, så folk skal endelig komme indenfor og kigge”, siger Lars Wedelgreen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lars Wedelgreen står klar til at guide kunder til de rigtige køb.

“Min overbevisning er, at butiksansatte skal give kunder en kyndig vejledning og gerne guide til de helt rigtige valg, hvis ikke alt skal købes hjem over nettet”, siger Lars Wedelgreen.

28. maj 2024 Politik, Sønderborg

Grøn omstilling var overskriften i EU-debat på Hotel Alsik

28. maj 2024 Politik

Danfoss og SYNERGI havde tirsdag eftermiddag sat scenen til en EU-debat på Hotel Alsik og den kom til at handle om den grønne omstilling. SYNERGI er en interesseorganisation, der arbejder for, at Danmark begynder at bruge energien klogere – i industrien, i de offentlige bygninger og i de danske hjem. Det var bestyrelsesformanden for SYNERGI, […]

Læs mere...