La Fromagerie åbner lille vinafdeling

10. december 2019 Erhverv

Onsdag bliver der åbnet til Le Petit Consulat i La Fromagerie i Perlegade og det er for at tilbyde kunderne gode vine til de fremragende oste.

“Ideen med at udvide ostebutikken med et lille vinkonsulat kommer på grund af efterspørgsel. Flere har sagt, det ville være god service, hvis der kunne købes gode oste og gode vine i samme butik”, siger Lars Wedelgreen, som er butiksejeren bag.

“Jeg har fået virkeligt gode rødvine og også supergode portvine på hylderne, så folk skal endelig komme indenfor og kigge”, siger Lars Wedelgreen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lars Wedelgreen står klar til at guide kunder til de rigtige køb.

“Min overbevisning er, at butiksansatte skal give kunder en kyndig vejledning og gerne guide til de helt rigtige valg, hvis ikke alt skal købes hjem over nettet”, siger Lars Wedelgreen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådet skal godkende forandringer i forvaltningsstrukturen

6. december 2021 KV21

Gennem konstitueringsforhandlingerne er der løbende arbejdet på at ændre på kommunens forvaltninger og dermed på Styrelsesvedtægterne – og når det sker, så skal ændringerne godkendes på to byrådsmøder, der skal holdes med mindst seks dages mellemrum. Det første af møderne blev holdt i den forgangne uge og på torsdag skal forandringerne endeligt godkendes. Politikerne skal […]

Læs mere...