Ledige har sørget for rene badestrande til os alle

14. august 2014 Erhverv

Pressemeddelelse:

Hen over sommeren har 32 ledige job- og uddannelsesparate sørget for rene strande og stier til sommerferiefolket .renstrand

Sønderborg Kommune har været badet i sol de seneste mange uger, og det har trukket masser af både turister og lokale til områdets strande og ud i naturen.

Derfor må timingen også siges at have været noget nær optimal, da formanden for arbejdsmarkedsudvalget, Jan Prokopek Jensen, i begyndelsen af juni satte gang i et stort strandrensningsprojekt på kommunens strande.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udover rene strande skulle projektet også sikre, at kommunen kunne tilbyde en meningsfyldt nytteindsats til ledige job- og uddannelsesparate – og dermed få flere formål til at gå op i en højere enhed til gavn og glæde for rigtig mange.

Små to måneder og en dejlig, solrig sommerferie senere har alle de 29 strande, der var omfattet af projektet, fået en omgang – nogle endda flere gange hvis der har været behov for det.

Samtidig er der blevet fjernet affald på kommunens naturstier, hvor der i øjeblikket også bliver renset bænke og rengjort skilte.

– Jeg synes faktisk, at vi er lykkedes rigtig godt med strandrensningsprojektet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det har været til glæde for rigtig mange turister og lokale i det, der nok må betegnes som en fænomenal badesæson, og samtidig viser det, at vi kan få flere af vores politiske strategier til at gå op i en højere enhed, når vi arbejder på tværs.

Artiklen fortsætter under annoncen

På denne måde understøtter vores beskæftigelsespolitik kommunens turismestrategi, og jeg er helt sikker på, at der kan findes flere områder, hvor tingene kan understøtte hinanden, siger formand for arbejdsmarkedsudvalget Jan Prokopek Jensen.

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. april 2021 Kultur, Sønderborg

Levende musik i vaccinationscentret i Sønderborg

21. april 2021 Kultur

Jorunn Solløs fra Sønderjyllands Symfoniorkester er i fuld gang med at arrangere en række koncerter, som skal spilles i vaccinationscentrene i Sønderborg og Aabenraa. “Den første koncert begynder i Humlehøj-Hallerne i morgen, torsdag, klokken 10 og den bliver spillet af strygere”, siger Jorunn Solløs til SønderborgNYT og hun tilføjer: “Vi tager ud i grupper på […]

Læs mere...