Ledige har sørget for rene badestrande til os alle

14. august 2014 Erhverv

Pressemeddelelse:

Hen over sommeren har 32 ledige job- og uddannelsesparate sørget for rene strande og stier til sommerferiefolket .renstrand

Sønderborg Kommune har været badet i sol de seneste mange uger, og det har trukket masser af både turister og lokale til områdets strande og ud i naturen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor må timingen også siges at have været noget nær optimal, da formanden for arbejdsmarkedsudvalget, Jan Prokopek Jensen, i begyndelsen af juni satte gang i et stort strandrensningsprojekt på kommunens strande. Udover rene strande skulle projektet også sikre, at kommunen kunne tilbyde en meningsfyldt nytteindsats til ledige job- og uddannelsesparate – og dermed få flere formål til at gå op i en højere enhed til gavn og glæde for rigtig mange.

Små to måneder og en dejlig, solrig sommerferie senere har alle de 29 strande, der var omfattet af projektet, fået en omgang – nogle endda flere gange hvis der har været behov for det.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samtidig er der blevet fjernet affald på kommunens naturstier, hvor der i øjeblikket også bliver renset bænke og rengjort skilte.

– Jeg synes faktisk, at vi er lykkedes rigtig godt med strandrensningsprojektet. Det har været til glæde for rigtig mange turister og lokale i det, der nok må betegnes som en fænomenal badesæson, og samtidig viser det, at vi kan få flere af vores politiske strategier til at gå op i en højere enhed, når vi arbejder på tværs. På denne måde understøtter vores beskæftigelsespolitik kommunens turismestrategi, og jeg er helt sikker på, at der kan findes flere områder, hvor tingene kan understøtte hinanden, siger formand for arbejdsmarkedsudvalget Jan Prokopek Jensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Gråsten

Der kommer ikke boliger i stueetagen i Slotsgade 1 i Gråsten

7. december 2022 Politik

Politikerne var tirsdag eftermiddag samlet til møde i Teknik-, By- og Bolig-udvalget skulle blandt andet bestemme sig for, om de ville give et forbud imod, at stueetagen på Slotsgade 1 i Gråsten bliver ændret fra butik til boliger. Der er søgt om tilladelse til, at der laves lejligheder i hele bygningen. “I den sag var […]

Læs mere...