Ledige lokaler til iværksættere i Nordborg

4. maj 2014 Erhverv

De kommende to onsdage – den 14. og den 21. maj – er dørene åbne i Kirkegade 1 i Nordborg fra klokken 19.00, så nye iværksættere kan få et kig på lokalerne og møde de to, der allerede er flyttet ind.

Det er bag disse ruder, der er plads til nye iværksættere.

Det er bag disse ruder, der er plads til nye iværksættere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Så er du i gang med at starte en lille virksomhed op, så kan du få glæde af at bo sammen med to andre på etagen, der tidligere husede en tandlæge.

– Hvis der er en, der arbejder med velvære i en eller anden form, så er det den optimale adresse, siger Jan Callesen, der ejer bygningen. Han har ikke låst sig fast på, hvilke slags iværksætteri, der skal have mulighden for at leje sig ind.

– Det vigtige for mig er, at lokalerne bliver brugt på en måde, der er til gavn for Nordborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

I forvejen bor der en familieterapeut og coach samt et rengøringsfirma.

– Jeg synes, det er bedre for en iværksætter at bo sammen med andre, så de kan have et fællesskab, hygge sig sammen og give hinanden sparring, når der skal vendes tanker om nye tiltag, siger Jan Callesen til Sønderborg Nyt.

Lokaler kan lejes fuldtids eller på timebasis.

Hvis der er spørgsmål, der skal afklares inden besøget, så kan der ringes til Jan Callesen på telefon 2790 3709.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. september 2021 112, Gråsten

Politiet jagtede en motorcyklist

16. september 2021 112

Onsdag middag ville en politipatrulje standse en motorcykel, som kørte på motorvejen i retning mod Sønderborg, men motorcyklisten stak af. “Patruljen satte efter motorcyklen og i Gråsten by sluttede jagten, da motorcyklisten væltede i et sving på Slotsgade ved Fredensgade”, siger politikommissær Jan Rasmussen. Motorcyklisten – en 29-årig mand fra Aabenraa – fik det, som […]

Læs mere...