Ledige lokaler til iværksættere i Nordborg

4. maj 2014 Erhverv

De kommende to onsdage – den 14. og den 21. maj – er dørene åbne i Kirkegade 1 i Nordborg fra klokken 19.00, så nye iværksættere kan få et kig på lokalerne og møde de to, der allerede er flyttet ind.

Det er bag disse ruder, der er plads til nye iværksættere.

Det er bag disse ruder, der er plads til nye iværksættere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Så er du i gang med at starte en lille virksomhed op, så kan du få glæde af at bo sammen med to andre på etagen, der tidligere husede en tandlæge.

– Hvis der er en, der arbejder med velvære i en eller anden form, så er det den optimale adresse, siger Jan Callesen, der ejer bygningen. Han har ikke låst sig fast på, hvilke slags iværksætteri, der skal have mulighden for at leje sig ind.

– Det vigtige for mig er, at lokalerne bliver brugt på en måde, der er til gavn for Nordborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

I forvejen bor der en familieterapeut og coach samt et rengøringsfirma.

– Jeg synes, det er bedre for en iværksætter at bo sammen med andre, så de kan have et fællesskab, hygge sig sammen og give hinanden sparring, når der skal vendes tanker om nye tiltag, siger Jan Callesen til Sønderborg Nyt.

Lokaler kan lejes fuldtids eller på timebasis.

Hvis der er spørgsmål, der skal afklares inden besøget, så kan der ringes til Jan Callesen på telefon 2790 3709.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. oktober 2022 Uddannelse, Sydals

Elev fra Mommark Handelskostskole hædret med Fagprøveprisen 2022

3. oktober 2022 Uddannelse

Fredag blev de bedste elever inden for dansk handel hædret ved Fagprøveprisen 2022 på Børsen i København. Blandt prismodtagerne var Ceciliea Poulsen, udlært hos PensoPay, som fik en flot andenplads blandt eleverne på handelsuddannelsen og 20.000 kr. Med for at overvære prisoverrækkelsen var Ceciliea Poulsens underviser, Mona Læssøe Rask, fra Mommark Handelskostskole. Hvert år laver […]

Læs mere...