Ledighed: Kommunen roder i tal og begreber

29. november 2014 Erhverv

Jan Prokopek blander – i den koomunale pressemeddelelse på SønderborgNyt – vanen tro rundt på både begreber og tal, når det gælder beskæftigelse og ledighed. Der står bl. a. i sidste afsnit: ” Rapporten viser også at antallet af langtidsledige det seneste år er faldet fra 620 til 430 personer.”

Det oplyser en læser til SønderborgNyt og forklarer:jobcenter

Artiklen fortsætter under annoncen

Artiklen fortsætter under annoncen

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er ikke tale om langtidsledige alene. Når der tales om arbejdsmarked, arbejdskraft, beskæftigelse og ledighed, har Sønderborg siden 2009 aldrig i nogen periode haft 620 langtidsledige, som var arbejdsmarkedsparate.

Det højeste tal der er set var pr. 1. februar 2011, hvor der var registreret 592 personer. De nyeste tal fra Danmarks Statistik er fra ultimo maj i år og viser 319 langtidsledige og pr. 1. juni 2013 396 langtidsledige. Det er også et flot resultat at reducere tallet næsten 20%!

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi har dog stigende beskæftigelse, med desværre også svagt stigende ledighed.

Se kommunens pressemeddelelse HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2023 112, Sønderborg

Mindre brand i en kompostbunke

24. september 2023 112

Søndag – kort efter middag – kørte Ullerup Frivillige Brandværn til en mindre brand på Gl. Landevej i Vester Sottrup. “Her var der en, som havde smidt noget aske fra pillefyret ud i kompostbunken og så gik der ild i den”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg til SønderborgNYT. “Det er meget vigtigt, at […]

Læs mere...