Lukket legeplads i Augustenborg bliver brugbar kort efter nytår

26. august 2020 Augustenborg

Formandskabet i Teknik- og Miljøudvalget har tirsdag haft møde med forvaltningen, hvor man blandt andet drøftede  legepladsen på Blæsborg i Augustenborg. Der er nu fundet en løsning på denne konkrete sag. Samtidig har formanden og næsteformanden bedt om et notat der beskriver, hvad der skal til med hensyn til generelt legepladser og også et årligt beløb, så vi kan undgå at komme ud i en sådan sag igen, oplyser udvalgsformand Aase Nyegaard.

Legepladsen i Augustenborg blev lukket, fordi den ikke var i forsvarlig stand.

Artiklen fortsætter under annoncen

Allerede i løbet af september vil gravemaskiner gå i gang på legepladsen på Blæsborg i Augustenborg, så børnene snarest kan tumle sig der igen. Legepladsen har været lukket siden foråret, fordi dugen under faldunderlaget skal skiftes, fordi den ikke lever op til sikkerhedskravene.

Arbejdet var egentlig budgetteret til 2022, men er nu rykket frem.

Legepladsen ventes klar til genåbning lige efter årsskiftet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Vil du med i Ældrerådet?

19. juni 2021 Samfund

Der er valg til Ældrerådet tirsdag den 16. november og fordi de fleste af de nuværende medlemmer ikke genopstiller, er der brug for nye kandidater. Ældrerådets formand, Karin Dalager, er en af dem, der har valgt at sige stop: ”Jeg har været med i otte år og i alle årene været formand. Det er utroligt […]

Læs mere...