Legepladser er åbne – at lukke dem er ikke en af Corona-anbefalinger

25. marts 2020 COVID-19

Forleden skrev SønderborgNYT, at de udendørs fitness-steder lukker. Det fik flere læsere til at reagere og spørge, om legepladserne så også bliver lukket.

“Forstår heller ikke at legepladserne er åbne.

Artiklen fortsætter under annoncen

De er rene smittefælder. Vi skulle nødigt ende som i Italien Det er rædselsfuldt, hvad de gennemlever i disse dage”, skriver en læser på SønderborgNYTs Facebookside.

I følge sundhedschefen i Sønderborg Kommune er der ikke aktuelle planer om at lukke legepladserne:

“Vi følger de anbefalinger, der kommer fra myndighederne og der er ikke kommet en anbefaling om, at lukke legepladserne”, siger sundhedschef Michael Skriver Hansen til SønderborgNYT.

Ifølge de aktuelle anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen, må børn gerne tage på legepladsen, men anbefalingen er at undgå legepladser med for mange børn og Sundhedsstyrelsen anbefaler at legeaftaler holdes med 1-2 børn samt at børnene er de samme fra aftale til aftale.

Legeaftalen skal helst holdes udenfor da det mindsker risikoen for smitte og gør det lettere at holde afstand, skriver Sundhedsstyrelsen på deres hjemmeside.

HUSK – støt den lokale handel! 

INFORMATION OM COVID-19:

Læs og følg myndighedernes anvisninger på
www.coronasmitte.dk

Myndighedernes hotline telefon
70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på
SønderborgNYTs Corona-kategori

Lad os stå sammen – hold afstand!.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. april 2021 Uddannelse, Sønderborg

Økonomiudvalget skal se på hvordan flere uddannelser trækkes til Sønderborg

18. april 2021 Uddannelse

Der er igennem flere år arbejdet på at få flere uddannelser til kommunen og det er sket igennem forskellige råd og udvalg og i tæt dialog med områdets uddannelsesinstitutioner og virksomheder. I 2021 er der i den politiske debat i Folketinget og regeringen sat fokus på, at der skal være flere uddannelsespladser regionalt og lokalt […]

Læs mere...