Leif Maibom: En helt fantastisk aften med Thorleif og med flot pris

13. august 2017 Kultur

Søndag aften optrådte Leif Maibom som Thorleif i Revyernes Revy i Cirkusrevyens store telt på Bakken.

“Og de allesammen klappede helt vildt og det var meget rørende”, siger Leif Maibom og fortsætter:

“Da jeg skulle forlade scenen, så skulle det være, som det plejer med, at der blev spillet musik og jeg gik med de der ‘Thorleif-skridt’, som jeg plejer”, siger Leif Maibom.

Men der var ingen musik. I stedet kom Lisbeth Dahl med en mikrofon og en masse af de skuespillere, der har været med i Sønderborg Sommer Revy gennem årene kom gående ind på scenen. Mange i Thorleif-kostumer, som de nok har hugget i kælderen”, siger Leif Maibom.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lisbeth Dahl holdt en rørende tale.

“Og så sang de allesammen en hyldestsang til Thorleif”, siger Leif Maibom, der på den måde fik virkelig flot anerkendelse for sine mange år i Sønderborg Sommer Revy.

“Men Sønderborg Sommer Revy blev Årets Revy og det er jeg virkeligt glad for. Og især fordi alle medvirkende blev nævnt og der blev sagt, hvad hver enkelt fra holdet har bidraget med”, siger Leif Maibom.

Og netop den pris betyder, at det er holdet bag revyen, der har gjort det fantastisk. Viser, at de har arbejdet som et team om et fælles mål.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nemlig at lave en helt forrygende revy.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. september 2022 Politik, Sønderborg

Tirsdag afgøres det om Skøjtebanen kommer op

30. september 2022 Politik

Skøjtebanen i Sønderborg åbner normalt hvert år i november eller december afhængig af vejret. Elforbruget til opbygning og til at fryse is på banen er højt. Det samme er de tekniske vedligeholdelsesomkostninger. På tirsdag skal Teknik-, By- og Boligudvalget beslutte, om Skøjtebanen skal stilles op eller om den ikke skal. Forvaltningen anbefaler, at skøjtebanen ikke […]

Læs mere...