Leif Maibom: En helt fantastisk aften med Thorleif og med flot pris

13. august 2017 Kultur

Søndag aften optrådte Leif Maibom som Thorleif i Revyernes Revy i Cirkusrevyens store telt på Bakken.

“Og de allesammen klappede helt vildt og det var meget rørende”, siger Leif Maibom og fortsætter:

“Da jeg skulle forlade scenen, så skulle det være, som det plejer med, at der blev spillet musik og jeg gik med de der ‘Thorleif-skridt’, som jeg plejer”, siger Leif Maibom.

Men der var ingen musik. I stedet kom Lisbeth Dahl med en mikrofon og en masse af de skuespillere, der har været med i Sønderborg Sommer Revy gennem årene kom gående ind på scenen. Mange i Thorleif-kostumer, som de nok har hugget i kælderen”, siger Leif Maibom.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lisbeth Dahl holdt en rørende tale.

“Og så sang de allesammen en hyldestsang til Thorleif”, siger Leif Maibom, der på den måde fik virkelig flot anerkendelse for sine mange år i Sønderborg Sommer Revy.

“Men Sønderborg Sommer Revy blev Årets Revy og det er jeg virkeligt glad for. Og især fordi alle medvirkende blev nævnt og der blev sagt, hvad hver enkelt fra holdet har bidraget med”, siger Leif Maibom.

Og netop den pris betyder, at det er holdet bag revyen, der har gjort det fantastisk. Viser, at de har arbejdet som et team om et fælles mål.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nemlig at lave en helt forrygende revy.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 112, Sønderborg

Brand på forbrændingen

24. juni 2021 112

Torsdag formiddag rykkede Brand og Redning ud til en melding om en såkaldt industribrand på Vestermark i Sønderborg. “Det var på forbrændingen, hvor det viste sig, der var gået ild i noget affald udenfor den bygning, hvor det skulle ind og brændes af”, siger indsatsleder Bo Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. Fordi meldingen løs […]

Læs mere...