Lene Langmaack inviterer gigtpatienter med på gå-ture

23. januar 2023 Nordborg
Pressefoto: Gigtforeningen
Pressefoto: Gigtforeningen

Holder du af at bevæge dig i naturen, og har du lyst til at blive en del af et inspirerende fællesskab, så skal du deltage i naturtræning, som er et træningstilbud til dig med gigt.

Naturtræning har fokus på både bevægelse, fællesskab og gode oplevelser og er tilpasset, så alle kan være med!

I spidsen for turene står Lene Langmaack, der har meldt sig som gå-vært i Gigtforeningens nye gå-fællesskaber.

”Jeg elsker at gå og være i naturen, og er også allerede naturtræner for et hold igennem Gigtforeningen. Derfor så jeg det som en oplagt mulighed også at melde mig som gåvært, fordi jeg gerne vil være med til at få endnu flere ud i naturen og skabe et hyggeligt gå-fællesskab med andre”, siger Lene Langmaack til SønderborgNYT. Hun har selv har gigt og har stået for turene gennem to sæsoner..

Artiklen fortsætter under annoncen

Træningen stimulerer bevægelsesglæde, puls, fysisk træning og balance. Derudover er der fokus på mentalt velvære og alle sanser aktiveres undervejs i den udendørs træning, ligesom der altid er plads til et godt grin undervejs!

Holdet starter på Festpladsen i Nørreskoven den 28. marts klokken 10 og mødes en gang ugentligt i 12 uger.

Du kan læse mere og tilmelde dig på Gigtforeningens hjemmeside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Erhverv, REGIONALT

Sol og Strand vil leje sommerhuse ud i et strategisk samarbejde med Interhome

8. februar 2023 Erhverv

Interhome – det Schweiz-baserede selskab, der udlejer flere end 35.000 ferieboliger ud over hele Europa – og danske Sol og Strand Feriehusudlejning, der hvert år udlejer 6.500 private feriehuse langs Danmarks kyster til danske og udenlandske feriegæster, har indgået et strategisk samarbejde. Som en del af samarbejdet vil de to selskaber hjælpe hinanden med at […]

Læs mere...