Let’s Grove – en aften med disco, funk og masser af viden

2. maj 2021 Kultur
Pressefoto
Pressefoto

Do you remember The 21st night of September?

Sådan lyder første linje i Earth, Wind & Fires megahit, “September”, fra 1978. Men hvad skete der egentlig den 21. september? Hvorfor hedder bandet ’Earth, Wind & Fire’? Og var det noget med et skænderi i turbussen?

Det får du meget mere at vide om, hvis du køber en billet til Alsions koncertsals Let’s Grove, som finder sted den 16. oktober.

Siden Milling & Molbech i starten af 90’erne sendte funk og disco ud via P3’s frekvens, har interessen for de to genrer vokset sig så stor, at de efterhånden kan bryste sig af at være de førende eksperter herhjemme.

Artiklen fortsætter under annoncen

I dag har de en lytterskare på omkring en halv million danskere, der hver lørdag lytter med, når de tager på tur ind i discoens og funkens univers i P4-radioprogrammet, ’FONK! Det er lørdag’. Siden da har Milling & Molbech været professionelle historiefortællere og musikformidlere. Og nu har kastet sig over et koncept, som vi ikke har set før herhjemme. Live funk-cast, kalder de det.

I bund og grund flytter de radioprogrammet ud på en scene med levende publikummer, og i stedet for at spille musikken fra en plade, har de deres helt eget band med til at skabe den fuldendte liveoplevelse, skriver Futurelive i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Showet hedder “Let’s Groove”, og handler i denne runde om bandet Earth, Wind & Fire, et af tidens måske største og mest succesfulde funk-bands. Til at spille numrene har de fået fat i det succesfulde band, Rumors Corner ledet af Jan Glæsel, der stiller op med et 15 mand stort orkester fyldt med blæseinstrumenter og Bobo Moreno, der sikkert og overlegent agerer vokal.

Det bliver en aften i funkens tegn, et farverigt og formidabelt festfyrværkeri, et inferno af lyde og effekter. Det bliver med garanti et show, man ikke kan sidde stille til!

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan KØBE BILLET PÅ ALSIONs HJEMMESIDE.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. september 2022 Politik, Sønderborg

Skoler og dagtilbud betaler for de uventede ekstraudgifter til udsatte børn

29. september 2022 Politik

Formanden for Børne- og Uddannelsesudvalget, Jesper Smaling, sagde på byrådsmødet onsdag, at der bliver flyttet penge fra skoler og dagtilbud, så en del af det hul, som er kommet efter et stort pengeforbrug til udsatte børn, bliver rettet op. “Vi har haft fokus på børnenes behov og det har givet økonomiske udfordringer og jeg vil […]

Læs mere...