Lettere for plejecenter-brugere at have en gæst til middag

14. juni 2017 Samfund

Fra 1. juli får beboerne på plejecentrene mulighed for at spise sammen med familiemedlemmer efter individuel aftale med plejecentrets køkken. Nu skal der ikke længere skal gives besked 14 dage i forvejen, hvis en gæst skal spise med.

Det er helt op til det enkelte plejecenters køkken og beboeren at aftale, hvor lang varsel køkkenet skal have.

Derudover vil beboerne fremover kunne afbestille deres måltider med en dags varsel. Det giver beboerne og de pårørende en helt anden fleksibilitet i hverdagen, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Grunden til, det nu er muligt at indføre en mere fleksibel madservice, er, at plejecentrene i modsætning til tidligere selv producerer den varme mad i egne køkkener.

Mølleparkens Plejecenter får dog varm mad fra Hørup Plejecenter, indtil centrets eget køkken er renoveret grundet ombygning af hele plejecenteret.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Sport, Sønderborg

Sønderborg Futsal skal spille mod Hjørring – det gælder topplaceringen i rækken

9. december 2022 Sport

I morgen, lørdag, kl. 14:00 spilles andensidste runde af grundspillet, hvor Sønderborg møder Hjørring på hjemmebane i Humlehøjhallen, og netop de to hold skal fordele første- og andenpladsen mellem sig, hvor Sønderborg fører rækken med to point ned til Hjørring, skriver Sønderborg Futsal. Sønderborg kan med en sejr sikre sig førstepladsen i grundspillet, hvor en […]

Læs mere...