Lettere for plejecenter-brugere at have en gæst til middag

14. juni 2017 Samfund

Fra 1. juli får beboerne på plejecentrene mulighed for at spise sammen med familiemedlemmer efter individuel aftale med plejecentrets køkken. Nu skal der ikke længere skal gives besked 14 dage i forvejen, hvis en gæst skal spise med.

Det er helt op til det enkelte plejecenters køkken og beboeren at aftale, hvor lang varsel køkkenet skal have.

Derudover vil beboerne fremover kunne afbestille deres måltider med en dags varsel. Det giver beboerne og de pårørende en helt anden fleksibilitet i hverdagen, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Grunden til, det nu er muligt at indføre en mere fleksibel madservice, er, at plejecentrene i modsætning til tidligere selv producerer den varme mad i egne køkkener.

Mølleparkens Plejecenter får dog varm mad fra Hørup Plejecenter, indtil centrets eget køkken er renoveret grundet ombygning af hele plejecenteret.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Politik, Sønderborg

Frode Sørensen vender tilbage til Byrådet som vikar

24. juni 2021 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet går på barselsorlov fra fredag og frem til den 10. august og så skal der en vikar på banen. Det bliver tidligere formand for Teknik- og Miljøudvalget Frode Sørensen, som skal afløse Jesper Smaling. Inden Frode Sørensen kan kalde sig ‘midlertidigt byrådsmedlem’, skal det siddende Byråd godkende, at han vikarierer. […]

Læs mere...