Levende musik i vaccinationscentret i Sønderborg

21. april 2021 Kultur
Jorunn Solløs
Jorunn Solløs

Jorunn Solløs fra Sønderjyllands Symfoniorkester er i fuld gang med at arrangere en række koncerter, som skal spilles i vaccinationscentrene i Sønderborg og Aabenraa.

“Den første koncert begynder i Humlehøj-Hallerne i morgen, torsdag, klokken 10 og den bliver spillet af strygere”, siger Jorunn Solløs til SønderborgNYT og hun tilføjer:

“Vi tager ud i grupper på to til seks mand og det er jo alletiders for os, at vi kan spille i et lokale, hvor der er nogle, som sidder og lytter – og forhåbentlig nyder de, der skal vaccineres, også tonerne fra vores numre fra populærmusikken”, siger Jorunn Solløs, som selv spiller fløjte i symfoniorkestret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Altså kan de vaccinerede sidde og nyde den herlige musik og de dygtige musikere, mens de venter på grønt lys til at forlade vaccinationscentret.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Genforeningen 2020, Sønderborg

DGIs Genforeningsstafet nåede frem til Rytterstatuen

14. maj 2021 Genforeningen 2020

Fredag eftermiddag nåede Genforenings-depechen til Sønderborg, hvor den skiftede hænder og det blev DGI-formand Charlotte Bach Thomassen, som skulle løbe den op gennem Dybbøl Banke og videre mod Aabenraa. Med på turen fra Rytterstatuen til Dybbøl Banke var også byrådsmedlemmerne Stephan Kleinschmidt og Jesper Kock, der begge – ligesom DGI-formanden – sagde nogle ord om […]

Læs mere...