Lige nu er 101 syddanskere indlagt med Covid-19

3. januar 2021 COVID-19

Det er Statens Seruminstitut og regionerne, der præcis kan fortælle, hvor mange borgere, der er er smittet og hvor mange, der er indlagt med Covid-19.

“Statens Seruminstitut har i dag, den 3. januar opgjort, at der i Region Syddanmark er 101 indlagte patienter med bekræftet COVID-19-diagnose: 22 patienter på intensiv, 11 i respirator”, oplyser Carsten Bruun fra Region Syddanmark på vegne af regionsformand Stephanie Lose.

“Vi kan ikke oplyse, hvor mange borgere fra Sønderborg Kommune, der er indlagt, fordi antallet gør, at det er personhenførbare oplysninger”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gennem den seneste uge er 241 sønderborgere konstateret smittet med Corona – og det er 4,25 procent af de testede.

Høj alder, overvægt, dårligt immunforsvar og kronisk sygdom. Det er nogle af de ting, der går igen, hos de personer, der rammes særligt hårdt eller i sidste ende dør af COVID-19, skriver Videnskab.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2021 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen gør klar til Maskerade

29. november 2021 Uddannelse

I weekenden blev der øvet intenst af hele det hold, som er en del af Statsskolens årlige musical, der har premiere på fredag. Og mens der blev øvet, blev der også syet lystigt på det tøj, som skuespillerne skal have på. “Vi har generalprøve på onsdag og den dag er det afgangsklasser fra folkeskoler, som […]

Læs mere...