Linak Arena: Egen spillede 2-2 mod Skanderborg

Arkivfoto
Arkivfoto
10. juni 2021 Sport Skrevet af: Ole Kæhler

230 tilskuere så onsdag aften en underholdende og meget spændende fodboldkamp på Linak Arena.

I første halvleg bragte Jonas Buch, ‘Junior’, Egen foran efter 15 minutters spil på oplæg af Malaya.

Halvlegen blev spillet i et hæsblæsende højt tempo, hvor Skanderborg pressede Egen overalt på banen.

Egen havde flere meget nærgående forsøg, og burde have ført med mere end 1-0 ved pausen.

2. halvleg bølgede frem og tilbage med store chancer til begge hold. Skanderborg udlignede til 1-1 efter 51 minutters spil. Og herefter styrede Skanderborg kampen indtil Egen igen kom foran på et flot hovedstød af Visar efter hjørnespark fra Oscar Heesch, skriver fodboldklubben i en pressemeddelelse.

I det 84. minut udlignede Skanderborg til slutstillingen 2-2.

Egen holder dermed foreløbig fast i 2. pladsen foran Give, som dog har spillet en kamp mindre.

Så Egens sidste kamp på hjemmebanen lørdag den 19. juni, mod netop Give kan meget vel blive afgørende for, hvem af de to hold, der slutter på rækkens 2. plads.