LINAK Nordborg Marathon blev igen en succes

28. august 2021 Sport
Marathonvinder Malene Madsen
Marathonvinder Malene Madsen

Der er rigtigt mange deltagere, som hvert år tager til Nordborg for at være med på en af de mange distancer i LINAK Nordborg Marathon. Enten som løbere eller walkere. Og i dag, lørdag, var der flere end 800, som havde købt startnummer.

Der er løbere fra Frederikshavn, Fyn, Sjælland og masser af lokale. Og der er løbere fra Frankrig, Norge, Tyskland og Holland”, fortæller Dusko Milovic, som er en af arrangørerne. Han glæder sig også over, at flere af hans kolleger fra Dybbøl-Skolen deltog i løbet. Også Østerlund Friskole var mødt talrigt op og var dagens største hold.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Malene Madsen fra Dybbøl-Skolen var med i sit første marathon og hun vandt”, siger Dusko Milovic og fortæller så, at der er mange frivillige, som hjælper med at sikre, at både dagen og løbet bliver en succes.

“Der er eksempelvis Flemming Nielsen, som har cyklet på ruterne for at guide løberne. Det har han gjort hvert år”, siger Dusko Milovic, som gav den frivillige cyklist en vingave.

“Jeg er her som frivillig og Nordborgs marathon laves jo af frivillige, så jeg hjælper gerne”, siger Flemming Nielsen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du vil se dit eget – eller måske bekendtes løbe-resultater, så kan du gøre det HER PÅ SPORTSTIMING .

Du kan SE BILLEDER HER .

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49