LINAK Nordborg Marathon bliver den største virtuelle begivenhed i kommunen

15. juli 2020 Kultur

Tilmelding til årets virtuelle løbetur går over alt forventning.  LINAK Nordborg Marathon på deres liste over 100 tilmeldingerne fra hele verden.

Friskolen Østerlund kommer med ca 100 løbere og på vores Sportstimings liste er der lige nu tilmeldt 110 løbere/ walkere.

Det betyder at på nuværende tidspunkt har vi over 300 tilmeldinger og det betyder, at vi i skrivende stund absolut er den største virtuelle begivenhed i Sønderborg Kommune, skriver arrangørerne.

LINAK Nordborg Marathon er i år blevet til et virtuelt løb, og arrangørerne håber at rigtig mange vil løbe sammen med, selvom det må blive hver for sig denne gang.

Artiklen fortsætter under annoncen

Uanset om du har brugt den seneste tid på at samle famøse ”corona kilo”, fået godt gang i træningen eller bare har lavet så meget havemotion, at ukrudt ikke længere indgår i dit ordforråd, så er der ting vi alle savner, og det er hinanden og fællesskabet.

Selvom Nordborg er en lille by, så har LINAK Nordborg Marathonaltid været et løb, som har samlet folk fra nær og fjern. Og lige præcis det, håber vi også på at kunne gøre i år, dog på en lidt anden måde, skriver arrangørerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fordi løbet er virtuelt, bestemmer du helt selv, om du vil starte alene fra din hjemmeadresse, i skoven sammen med et par venner eller midt på en tilfældig gade i den modsatte del af landet.

Du kan tilmelde dig på Nordborg Marahons hjemmeside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Corona: Nye regler ved indrejse i Tyskland

31. juli 2021 COVID-19

Fra søndag skal alle lade sig teste, før de rejser ind i Tyskland, hvis de ikke er vaccineret eller er kommet sig over en corona-infektion. Det siger den tyske sundhedsminister, Jens Spahn, til Flensborg Avis. I al hast vedtog den tyske regering fredag nye, skrappe krav i forbindelse med indrejse, oplyser forbundsregeringens stedfortrædende talsmand, Ulrike […]

Læs mere...