LINAK Nordborg Marathon runder 500 tilmeldte fra hele verden

23. august 2020 Kultur

LINAK Nordborg Marathon er i år blevet til et virtuelt løb, og arrangørerne håber at rigtig mange vil løbe sammen med, selvom det må blive hver for sig denne gang.

Arrangørerne fortæller, at lige nu er der tilmeldt hele 500 deltagere. LINAK har tilmeldt 150 medarbejdere, som kommer fra bla Korea, Australien, Rusland, Canada, USA, Tyskland, Holland, Danmark. Friskolen Østerlund har tilmeldt 100 deltagere.

“Og der er kommet såkaldt private tilmeldinger fra blandt andet Tyskland, Holland, Serbien og Montenegro. Man kan stadig tilmelde sig løbet som løber eller walker og eventet holdes ‘sammen hver for sig’ lørdag den 29. august”, siger Dusko Milovic fra Nordborg Løbeklub i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Uanset om du har brugt den seneste tid på at samle famøse ”corona kilo”, fået godt gang i træningen eller bare har lavet så meget havemotion, at ukrudt ikke længere indgår i dit ordforråd, så er der ting vi alle savner, og det er hinanden og fællesskabet.

Selvom Nordborg er en lille by, så har LINAK Nordborg Marathonaltid været et løb, som har samlet folk fra nær og fjern. Og lige præcis det, håber vi også på at kunne gøre i år, dog på en lidt anden måde, skriver arrangørerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fordi løbet er virtuelt, bestemmer du helt selv, om du vil starte alene fra din hjemmeadresse, i skoven sammen med et par venner eller midt på en tilfældig gade i den modsatte del af landet.

Du kan tilmelde dig på Nordborg Marahons hjemmeside.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Kultur, Sønderborg

Hyggelig Sankt Hans på Fluepapiret

23. juni 2021 Kultur

En lille smule regn ødelagde ikke Sankt Hans-aften på Fluepapiret, hvor folk hyggede sig, mens  Michael Vogensen og Petersen spillede og sang – og lidt senere dukkede Ballonklovnen Finn også op og lavde sjove ballonfigurer til en masse af de børn, som havde taget deres forældre med til Strandpromenaden. Et ekstra krydderi på aftenen var, […]

Læs mere...