Linak og kommunen arbejder sammen for sundhed og trivsel

13. oktober 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Sønderborg Kommune har med fokus på sundhed og trivsel i arbejdslivet indledt et samarbejde med LINAK. Håbet er, at mange flere virksomheder følger trop.

”Jeg superglad for, at lokale virksomheder kan se en fordel i at samarbejde med kommunen, så medarbejderne bliver bekendt med kommunens tilbud, som de kan benytte sig af – hvad enten de er raske og vil blive ved med at være det, eller de måske har en kronisk sygdom, der kan bremses eller mildnes”, siger formand for sundhedsudvalget, Helge Larsen, i  en pressemeddelelse.

Initiativet, som varer frem til 2019, har rod i projektet “Virksomhed med overskud”, som har til hensigt at skabe rammer på arbejdspladser, som fremmer medarbejdernes sundhed og trivsel.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. april 2021 Kultur, Sønderborg

Flaget ved Dybbøl Mølle blev hejst

18. april 2021 Kultur

Søndag klokken 8:00 gik flaget til tops på Dybbøl Skanse og det var Hjemmeværnet, som stod for seancen. J. P. Rasmussen havde kommandoen og fortalte blandt andet om mindestenen, som står på Dybbøl Banke. Han er blandt dem, der kender rigtigt meget til Dybbøldagen, hvor han har haft kommandoen hele 14 gange. “De første syv […]

Læs mere...