Linda Lassen fortæller hvordan det er at være pårørende til en psykisk syg

13. januar 2019 Samfund

Torsdag den 24 januar klokken 19 kan man møde forfatter Linda Lassen fra Gråsten i Frivillighedens Hus, hvor hun fortæller om romanen “Rundt om Rune”, skriver Bedre Psykiatri. Linda Lassen er mor til en psykisk syg søn og uddannet psykolog.

Det er ‘Bedre Psykiatri’ i Sønderborg, der er arrangør og man skal tilmelde sig det gratis foredrag på mail soenderborg@bedrepsykiatri.dk

Bogen handler om Anna, der er mor til en psykisk syg – voksen – søn og hendes  ambivalente følelser og tanker kredser om, hvor meget hun skal blive ved med at stille op for at hjælpe Rune.

Flere kærester og venner har i tidens løb forladt hende, fordi de syntes Rune fyldte for meget.

Søsteren Rina føler sig også klemt, mens Rune, der for tiden er hjemløs, egentlig vil alt det bedste, men ikke magter det.

Når han endelig beder “systemet” om hjælp får han at vide at ikke er syg nok til at blive indlagt, og så har han kun sin mor at ty til.

Anna er  journalist og har et skarpt blik for samfundets absurde sider, så romanen er ikke kun trist, men også båret af – sommetider sort – humor.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er den eneste roman, skrevet af en dansk forfatter, om at være pårørende.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2022 Erhverv, Sønderborg

Der er fordele ved at være en del af fællesskabet omkring SønderjyskE Herrehåndbold

29. november 2022 Erhverv

Der skal nogle penge i kassen hos SønderjyskE, når der hele tiden skal udvikles på SønderjyskE herrehåndbold – og en af vejene til at få sponsorer, det er, at klubben tilbyder virksomheder et medlemskab i SønderjyskEs erhvervsklub, som samles umiddelbart før hjemmekampene i Broager Sparekasse Skansen. “For at få SønderjyskE herrehåndbold til at blive en […]

Læs mere...