Line Kruse og hendes syvmandsorkester åbner Vinterjazz

22. januar 2019 Kultur

Varme rytmiske toner med kraftige strøg af jazz, latin, salsa og tango kommer til at vibrere gennem Sønderborghus, når den unge violinist Line Kruse og hendes septet indleder årets Vinterjazz i Sønderborg Jazzclub. Det bliver den første af i alt tre koncerter under Vinterjazz og det er i Sønderborghus søndag den 3. februar.

Line Kruse er uddannet klassisk violinist, men fik smag for jazzen. Hun lagde Danmark bag sig og satte for omkring 15 år siden kursen mod Paris. Her blev hun hurtigt en del af byens internationale og især latinske musikmiljø. Hun har lige siden haft Paris som sin base, men har optrådt på scener over hele verden. Hun har således turneret og markeret sig i den banebrydende og meget populære tangogruppe Gotan Project, skriver Sønderborg Jazzclub til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu er hun så tilbage i sit hjemland på en turné. Under turneen, der begyndte i efteråret 2018, bliver hun akkompagneret af en række af landets bedste musikere, hvoraf flere er gode, gamle kendinge i jazzklubben.

Hendes septet består foruden hende selv på violin af Peter Rosendal på piano, Steen Hansen, trombone, Hans Ulrik på sax, Gerard Presencer, trompet, Thomas Ovesen, bas, og Jonas Johansen på trommer.

Koncerten er som altid en matinékoncert med start klokken 15.

Entreen er 120 kroner i forsalg og 140 kroner ved indgangen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jazzklubbens medlemmer kommer ind for 80 kroner og studerende for 50 kroner.

Køb DIN BILLET her

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådet skal godkende forandringer i forvaltningsstrukturen

6. december 2021 KV21

Gennem konstitueringsforhandlingerne er der løbende arbejdet på at ændre på kommunens forvaltninger og dermed på Styrelsesvedtægterne – og når det sker, så skal ændringerne godkendes på to byrådsmøder, der skal holdes med mindst seks dages mellemrum. Det første af møderne blev holdt i den forgangne uge og på torsdag skal forandringerne endeligt godkendes. Politikerne skal […]

Læs mere...