Lions Club Als får hjælp til at hjælpe

4. december 2013 Frivillige

byLions Club Als fik flere penge i kassen, da Den Nordslesvigske Kvindeforening forleden uddelte legater på Folkehjem i Aabenraa.  Lions Club Als, som er en af fem Lions Clubber i Sønderborg Kommune fik 20.000 kr.

– Vi er meget glade for den donation. I forvejen støtter vi lokale initiativer, som især hjælper børn og kvinder, som trænger, men med denne donation kan vi glæde endnu flere. Vore faste aktiviteter, som vi har år efter år for at skaffe penge til hjælpearbejde, er salg af revyprogrammer og salg af tulipaner. De har betydet, at vi bl.a. har kunnet give familier fra Krisecentret på højskoleophold, unge har fået studieophold, og vi arbejder også med at informere unge om misbrug, men vi glæder os nu – med denne donation – til at kunne støtte yderligere initiativer, siger præsident i Lions Club Als, Anna-Lise Foverskov.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lions Club Als er en godt fem år gammel Lions-klub med 30 kvindelige medlemmer, som har fast tilholdssted på Scandic Hotel. Der findes også fire mandeklubber i Sønderborg Kommune.

Lions Club er verdens største non-profit velgørenhedsorganisation.

Non profit betyder, at der bruges NUL kroner på administration – alle indsamlede midler går til velgørenhed, både lokalt, nationalt og internationalt. Lions Club Danmark har for nylig sendt et millionbeløb til hjælpearbejdet på Filippinerne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. august 2022 Politik, Sønderborg

Unibrew og ReKom gør klar til gadefest ved havnefronten

8. august 2022 Politik

Gadefest Tour er et initiativ fra Royal Unibrew og ReKom Group og konceptet transformerer midlertidigt gaderummet til et pulserende fællesskab, hvor der er plads til store som små armbevægelser. Det ændrer rammerne for hvordan borgerne oplever samt bruger byen og dens rummelighed. Det er et åbent event, der er gratis at deltage i, skriver Unibrew […]

Læs mere...