Lions Club Als får hjælp til at hjælpe

4. december 2013 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

byLions Club Als fik flere penge i kassen, da Den Nordslesvigske Kvindeforening forleden uddelte legater på Folkehjem i Aabenraa.  Lions Club Als, som er en af fem Lions Clubber i Sønderborg Kommune fik 20.000 kr.

– Vi er meget glade for den donation. I forvejen støtter vi lokale initiativer, som især hjælper børn og kvinder, som trænger, men med denne donation kan vi glæde endnu flere. Vore faste aktiviteter, som vi har år efter år for at skaffe penge til hjælpearbejde, er salg af revyprogrammer og salg af tulipaner. De har betydet, at vi bl.a. har kunnet give familier fra Krisecentret på højskoleophold, unge har fået studieophold, og vi arbejder også med at informere unge om misbrug, men vi glæder os nu – med denne donation – til at kunne støtte yderligere initiativer, siger præsident i Lions Club Als, Anna-Lise Foverskov.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lions Club Als er en godt fem år gammel Lions-klub med 30 kvindelige medlemmer, som har fast tilholdssted på Scandic Hotel. Der findes også fire mandeklubber i Sønderborg Kommune.

Lions Club er verdens største non-profit velgørenhedsorganisation.

Non profit betyder, at der bruges NUL kroner på administration – alle indsamlede midler går til velgørenhed, både lokalt, nationalt og internationalt. Lions Club Danmark har for nylig sendt et millionbeløb til hjælpearbejdet på Filippinerne.

16. juni 2024 Kultur, Sønderborg

WoodSculpture: Motorsavene er startet

16. juni 2024 Kultur

Søndag middag bød borgmester Erik Lauritzen velkommen på Slotskajen til dette års udgave af WoodSculpure Festival, hvor kunstnere laver flotte skulpturer ud af store træstammer. “Det har været en fatastisk weekend med koncerter, Markedsdage og Strikkefestival og nu glæder vi os over det her event, WoodSculpture, der vil trække folk til havnen, hvor de vil […]

Læs mere...