Lions Club Als får hjælp til at hjælpe

4. december 2013 Frivillige

byLions Club Als fik flere penge i kassen, da Den Nordslesvigske Kvindeforening forleden uddelte legater på Folkehjem i Aabenraa.  Lions Club Als, som er en af fem Lions Clubber i Sønderborg Kommune fik 20.000 kr.

– Vi er meget glade for den donation. I forvejen støtter vi lokale initiativer, som især hjælper børn og kvinder, som trænger, men med denne donation kan vi glæde endnu flere. Vore faste aktiviteter, som vi har år efter år for at skaffe penge til hjælpearbejde, er salg af revyprogrammer og salg af tulipaner. De har betydet, at vi bl.a. har kunnet give familier fra Krisecentret på højskoleophold, unge har fået studieophold, og vi arbejder også med at informere unge om misbrug, men vi glæder os nu – med denne donation – til at kunne støtte yderligere initiativer, siger præsident i Lions Club Als, Anna-Lise Foverskov.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lions Club Als er en godt fem år gammel Lions-klub med 30 kvindelige medlemmer, som har fast tilholdssted på Scandic Hotel. Der findes også fire mandeklubber i Sønderborg Kommune.

Lions Club er verdens største non-profit velgørenhedsorganisation.

Non profit betyder, at der bruges NUL kroner på administration – alle indsamlede midler går til velgørenhed, både lokalt, nationalt og internationalt. Lions Club Danmark har for nylig sendt et millionbeløb til hjælpearbejdet på Filippinerne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Tyskland strammer indrejsereglerne for danskere

25. juli 2021 COVID-19

Stigningen i antallet af Corona-smittede danskere får de tyske myndigheder til igen at kategorisere Danmark som et såkaldt risikoområde. Ændringen træder i kraft i dag, søndag, og har betydning for både danske og tyske turister. Danskere, der rejser ind i Tyskland, skal kunne fremvise enten en negativ coronatest, et bevis på, at man er fuldt […]

Læs mere...