Lions Club sender penge til hjælp til flygtninge fra Ukraine

2. marts 2022 Broager

Lions Club Broager-Gråsten besluttede på et medlemsmøde i Gråsten tirsdag aften at donere 10.000 kroner i humanitær hjælp til flygtninge fra Ukraine.

“Her og her er det vigtigt at yde assistancen til den humanitære indsats til alle dem, der forlader Ukraine over grænsen til Polen og Rumænien, så vi donerer pengene til blandt andre de Lionsklubber i Polen og Rumænien, der har problemerne tæt inde på livet”, oplyser præsidenten for Lions i Broager-Gråsten, Torben Schütt i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lions virker over hele verden efter mottoet: Vi hjælper! Broager-Gråsten klubben gør det lokalt og almindeligvis også via donationer til Lions internationale katastrofehjælp.

“Det er første gang, at vores klub laver en egen indsats uden for Danmark. Men det er jo forfærdeligt at se på, hvordan følgerne af krigen udvikler sig. Flygtende ukrainere har i den grad brug for humanitær hjælp, og vi yder støtte i forhold til de muligheder, vi selv har i klubben og gennem de lokale klubber dernede, der har mere forstand på, hvordan pengene skal bruges”, tilføjer Torben Schütt.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
19. maj 2022 Erhverv, Nordborg

Skal du med til Klovneløb?

19. maj 2022 Erhverv

Den 29. maj fra kl. 13.30-16.30 er der Klovneløb i Nordborg og det har til formål at samle familier og venner til en hyggelig dag i en god sags tjeneste. Med løbet samles der ind til den landsdækkende forening Danske Hospitalsklovne, så endnu flere hospitalsklovne kan komme ud og glæde børn og unge, der må […]

Læs mere...