Liste A: Tysk dåsepant giver flere ansatte i danske supermarkeder

1. juni 2015 Politik

Ifølge TV SYD, så forventer miljøministeren, at det vil gavne danske supermarkeder, når den tyske dåsepant med tiden indføres.

Allerede nu er der forventning om, at pantaftalen med Tyskland vil betyde både øget omsætning hos de handlende og flere arbejdspladser i grænseregionen.øl

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi forventer, at noget af handelen vil flytte til Danmark, fordi folk nu kan aflevere deres tyske returemballage for eksempel i danske supermarkeder”, siger Kirsten Grosbøl.

Hvis brugen af bon’erne fra flaskeautomaterne giver så stor omsætning, som miljøministeren tror, så vil det også betyde flere arbejdspladser i grænseregionen.

Det spåede politikerne også, da sukkerafgiften blev nedtrappet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tror du sønderjyderne tømmer så mange øl- og sodavandsdåser, at der ligefrem skal hyres ekstra folk for at håndtere de tomme dåser og holde hylderne i supermarkedernes hylder fyldte, når vi kommer myldrende med vores bon’er fra flaskeautomaterne?

Skriv din mening her på siden.

Fleggard sætter ikke pant på dåseøl og -vand. Læs HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. maj 2021 Politik, Gråsten

Ulovligt biogasbyggeri: Forvaltningen var fem uger om at reagere på henvendelser

8. maj 2021 Politik

Forleden lagde Teknik- og Miljøforvaltningen en redegørelse om det ulovlige byggeri på biogasanlægget i Kværs foran udvalgspolitikerne – og det stod klart, at der var kommet henvendelser fra borgere om, at Nature Energy overtrådte reglerne. “Men det tog hele fem uger fra henvendelser kom til Teknik- og Miljøforvaltningen bad deres jurister om at se på […]

Læs mere...