Liv og glade dage på Rådhustorvet

Arkivfoto
Arkivfoto
17. december 2016 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

De herlige 1964-telte er igen sat op på Rådhustorvet og det skyldes, at restauratørerne fra Brøggeriet og Ib Rehné Cairo synes, der skal være lidt liv ved siden af byens store juletræ.

“Det er bare for sjov og jeg synes nu, vi skal gøre lidt ekstra, når nu vi er tæt på jul. Både voksne og børn hugger sig jo med det og det er det hele værd”, siger Allan Jylov fra Brøggeriet.

I et af teltene var der lune æbleskiver og andet, der kunne komme indenbords – og der blev også budt på ribben-burgere, friske fra grill.

Artiklen fortsætter under annoncen

Børn kunne lave julekort, til-og-fra-kort eller flette flotte julestjerner. Alt i genbrug.

Helt i genbrugsånden, så var der et telt med nogle få af de spændende, gamle ting fra den nyåbnede netbutik, WUNDERværk, som også råder over butikslokaler i Lille Rådhusgade.

20. april 2024 Erhverv, Nordborg

Ingen medalje til EUC Syds deltager ved DM i Skills

20. april 2024 Erhverv

Nu er Danmarks dygtigste bagere, tekniske isolatører, møbelpolstrere, anlægsstruktører og kosmetikere fundet. Unge fra 47 forskellige konkurrencefag har netop fået hængt en guldmedalje om halsen ved en storstilet afslutningsceremoni for DM i Skills 2024 – Danmarksmesterskabet for unge fra erhvervsuddannelserne, der i år blev holdt på Dyrskuepladsen i Roskilde. Fra EUC Syd i Sønderborg deltog […]

Læs mere...