Liv og glade dage på Rådhustorvet

17. december 2016 Samfund
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

De herlige 1964-telte er igen sat op på Rådhustorvet og det skyldes, at restauratørerne fra Brøggeriet og Ib Rehné Cairo synes, der skal være lidt liv ved siden af byens store juletræ.

“Det er bare for sjov og jeg synes nu, vi skal gøre lidt ekstra, når nu vi er tæt på jul. Både voksne og børn hugger sig jo med det og det er det hele værd”, siger Allan Jylov fra Brøggeriet.

I et af teltene var der lune æbleskiver og andet, der kunne komme indenbords – og der blev også budt på ribben-burgere, friske fra grill.

Artiklen fortsætter under annoncen

Børn kunne lave julekort, til-og-fra-kort eller flette flotte julestjerner. Alt i genbrug.

Helt i genbrugsånden, så var der et telt med nogle få af de spændende, gamle ting fra den nyåbnede netbutik, WUNDERværk, som også råder over butikslokaler i Lille Rådhusgade.

 

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 Augustenborg, Erhverv

Nyd et godt glas vin og aftensolen på terrassen ved Augustenborg_Project

29. juni 2022 Augustenborg

På fredag åbnes dørene til den splinternye vinbar, A_Terracce, hos Augustenborg_Project på Palævej i Augustenborg, hvor franske sommeliers er klar til at guide gæsterne frem til de allerbedste smagsoplevelser. “I den kommende weekend gør vi ekstra meget ud af franske vine og det skyldes selvfølgelig, at Tour de France kommer til Sønderborg og fremover handler […]

Læs mere...