Live-tv med sognepræst Malene Freksen: Gør et ‘stjæleår’ til et ‘sjæleår’

22. marts 2020 COVID-19

Vi vidste slet ikke, hvor meget vi holdt af vores hverdag, inden den blev taget fra os, siger sognepræst Malene Freksen i en live-optagelse fra Notmark Kirke.

“Vi har fået stjålet vores familiemiddage, vores skoledage, sygebesøg, plejehjemsbesøg. På sygehuse er der stjålet mundbind og håndsprit – en meget egoistisk handling – konfirmationerne er stjålet”, siger Malene Freksen.

“Og alle bilerne i gaderne på de tider, hvor børn skulle møde i skole, dem ser vi ikke længere. Måske holder vi meget mere af hverdagen end selv Dan Turell forstod. Nu har vi travlt med at passe på, vi ikke får stjålet vores sundhed”.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi skal gøre et ‘stjæleår’ til et ‘sjæleår’ – og lade Jesus ord trænge ind – ligesom lægge et drop, så vi ikke bliver forfærdede og modløse”, siger sognepræsten.

Du kan se tv-udsendelsen ved at klikke her.

HUSK – støt den lokale handel! 

INFORMATION OM COVID-19:

Læs og følg myndighedernes anvisninger på

Artiklen fortsætter under annoncen

www.coronasmitte.dk

Myndighedernes hotline telefon
70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på
SønderborgNYTs Corona-kategori

Lad os stå sammen – hold afstand!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Kultur, Nordborg

Nordborg Kirke: Festlig gudstjeneste med herlig spillemandsmusik og sang

16. oktober 2021 Kultur

Kom og oplev en festlig gudstjeneste, som bliver fyldt med folkemusik og sang. De Nordalsiske spillemænd spiller op, Linak-koret og solister fra Sønderjysk Pigekor synger for. Vores præst, Sophie Lønne Reil Hundebøll, vil både læse og synge teksterne, skriver kirkens organist til SønderborgNYT. Det hele finder sted i Nordborg kirke, søndag den 31. oktober kl. […]

Læs mere...