Liverpool-legenden Jan Mølby kommer til Nordborg

20. januar 2019 Kultur

I anledning af Nordals Boldklubs 50 års jubilæum er det lykkes at få arrangeret et foredrag med Jan Mølby, som fortæller om sin tid i  FC Liverpool, mesterskaber og livet i Beatles-byen. Det gør han den 9 maj fra kl 19 i Nordals Idrætscenter.

De færreste danske fodboldspillere har haft en karriere, der kan måle sig med Jan Mølbys. På 12 sæsoner vandt han tre engelske mesterskaber og tre FA Cup-finaler med Liverpool FC, hvilket har givet ham legendestatus i Beatles-byen. I perioden spillede The Great Dane sammen med flere af datidens største profiler, såsom Kenny Dalglish, John Barnes og den faste værelseskammerat Ian Rush. Det har kastet masser af uforglemmelige øjeblikke af sig både på og uden for banen – øjeblikke som Jan Mølby går i dybden med på sin kommende foredragsturne, skriver Nordals Boldklub.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hør blandt andet om dengang, da Bruce Grobbelaar måtte sys med 30 sting inden VM-finalen for klubhold, eller da Mølby slog syv tænder ud på Upton Park. Få også svar på, om han stadig har en butler, og hvorfor han ikke var på julekort med Richard Møller Nielsen.

Jan Mølby kan opleves i Nordborg , når han gæster Nordals Idrætscenter torsdag 9. maj kl. 19-20.45.

Billetsalget starter den 23 januar på www.billetsalg.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 112, Sønderborg

Politiet gjorde noget ved kørslen i gågaden

28. juli 2021 112

Tirsdag eftermiddag fra klokken 13:15 og to timer frem var politiet i gågaden i Sønderborg og deres ‘tryghedsskabende indsats’ havde fokus på cyklister og andre kørende, som ikke ser noget forkert i at køre i en gågade. “Der er bøder på vej til fem cyklister, fire elløbehjuls-brugere og en enkelt person, som kørte knallert”, siger […]

Læs mere...