Lizl Rand fik sludret og signeret bøger

7. juli 2016 Samfund
[adrotate group="52"]   Torsdag eftermiddag var Lizl Rand på besøg hos Arnold Busck Boghandel i Sønderborg og hun fik sig en snak med adskillige læsere, der ville vide lidt om hendes ny/t/ne bog: Tæt på Krise og Sygdom. Lizl Rand har tidligere været gæst i Brecklings Bogcafé, hvor hun har fortalt om sit liv med angst - og det specielle ved Lizl Rand er, at hun havde virkeligt kr/t/nævende stillinger, mens hun var angstramt. "Det jeg vil med mine bøger, det er at sige, der altid er håb - og når der er håb, så er der noget at kæmpe for", siger hun. Den seneste bog hen/t/nvender sig især til pårørende, der har alvorlig sygdom og kriser tæt på.    [adrotate group="52"]  /t/n Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Torsdag eftermiddag var Lizl Rand på besøg hos Arnold Busck Boghandel i Sønderborg og hun fik sig en snak med adskillige læsere, der ville vide lidt om hendes ny/t/ne bog: Tæt på Krise og Sygdom.

Lizl Rand har tidligere været gæst i Brecklings Bogcafé, hvor hun har fortalt om sit liv med angst – og det specielle ved Lizl Rand er, at hun havde virkeligt kr/t/nævende stillinger, mens hun var angstramt.

“Det jeg vil med mine bøger, det er at sige, der altid er håb – og når der er håb, så er der noget at kæmpe for”, siger hun.

Den seneste bog hen/t/nvender sig især til pårørende, der har alvorlig sygdom og kriser tæt på.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 /t/n

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. april 2021 Nordborg, Debat

Debatindlæg: Kommunen ser tilsynets rapport fra Guderup Plejecenter som en frifindelse

15. april 2021 Nordborg

Tidligere byrådsmedlem, Jørgen Jørgensen, SF; skriver: Så kom ‘frifindelsesrapporten’ fra det ekstraordinære tilsyn af forholdene på Guderup Plejecenter. I hvert fald ifølge den ansvarlige direktørs udtalelser til diverse medier. Et kig i rapporten fortæller dog en anden historie. Men spørgsmålet jeg har lyst til at stille er: Hvor er politikerne i denne sag? I stedet […]

Læs mere...