Lizl Rand gør bogcafé-gæster klogere på angst

7. april 2016 Samfund

Den 17. april kl. 15 bliver Allan Breckling en glad mand.

Det gør han, fordi Lizl Rand netop dér begynder at fortælle om sit liv med angst – og giver gæsterne i Brecklings Bogcafé en masse tip og trick, der hjælper nogle af de mennesker, der oplever angst.

“Første gang jeg hørte om Lizl Rand var i toget, hvor to damer sad og snakkede om hendes fantastiske bog om angst. Jeg gik direkte fra toget og til en boghandler og købte hendes bog. Senere ringede jeg og inviterede hende til bogcafé – og siden har flere spurgt mig, om hun ikke kan komme igen”, siger Allan Breckling, der ser frem til at opleve Lizl Rand endnu en gang.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lizl Rand. Foto: Anette Damgaard

Lizl Rand. Foto: Anette Damgaard

“Det er jo anden gang Lizl Rand besøger Brecklings Bogcafé og sidste gang tog hun alle med storm. Det skyldes hun taler ud fra sig selv på en meget levende, ærlig og yderst hæderlig måde”, siger læsehest Allan Breckling til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er rigtigt mange mennesker, der kender til en, der lider af angst og den 17. april kl. 15 kan man sætte sig godt tilrette på Hotel Comwell og blive meget klogere på, hvad det er, der foregår i hovedet på mennesker, der er ramt af angst.

Oplagt for frivillige at deltage

“Jeg kan da især anbefale frivillige og ansatte, der arbejder med psykisk sårbare, at de kommer og deltager i debatforedraget. Det er ikke hver dag, man møder en kvinde, der både havde angst og en superflot karriere”, siger Allan Breckling. Lizl Rand har været chefredaktør på magasinerne Q, Tidens Kvinder, Psykologi og Bazar plus tilhørende sites og kvindeportalen Oestrogen.dk samt bestyrelsesmedlem i Aller Media A/S.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sagde chefjobbet op

“Jeg sagde mit job op, fordi jeg hellere ville noget andet”, siger Lizl Rand til SønderborgNYT. Og “noget andet” er et liv som selvstændig, hvor der er flere opgaver, der skal passes.

“Jeg er psykisk førstehjælper for Psykiatrifonden, jeg coacher angstramte fra sygepenge tilbage i job, holder foredrag og så er jeg i gang med en bog mere”, siger Lizl Rand. Bogen handler om at være pårørende til mennesker, der er ramt af alvorlig sygdom, altså til mennesker i krise.images-10

Artiklen fortsætter under annoncen

Lizl Rand fortælle om sin vej ud af angsten, en vej der gjorde hende stærkere.

Brecklings Bogcafé på Hotel Comwell begynder kl. 15 og det koster 125 kroner at komme indenfor.

Hotel Comwell byder på et let anretning fra kl. 14 og ønsker man at spise med, så koster det 50 kroner ekstra, altså 175 kroner.

Billetter kan døgnet rundt bestilles på mail: acharling@gmail.com og alle dage fra kl. 16 på telefon 5240 6616.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. oktober 2021 Erhverv, Nordborg

Bitten & Mads Clausens Fond fylder 50 år

25. oktober 2021 Erhverv

Bitten & Mads Clausens Fonds jubilæum markeres den 29. oktober kl. 13, med en festligholdelse på kunsthalspladsen på havnefronten mellem Multikulturhuset og Alsik. Her vil bestyrelsesformanden for Bitten & Mads Clausens Fond, Peter M. Clausen, overrække to jubilæumsgaver fra Fonden til Sønderborg Kommune. Skatteminister Morten Bødskov taler ved overrækkelsen af jubilæumsgaverne. Derudover deltager Sønderborgs byråd, […]

Læs mere...