Løber og går for motionen og fællesskabet

14. oktober 2019 Kultur

Hvis du er en af de mange, der tit har tænkt, det ville være godt for dig at komme ud og løbe eller gå raske ture, så kan du troppe op hos Sønderborg Runners, som har tre løbe- og gå-dage om ugen. Starten går fra pladsen ved MultiKulturhusets pakhus.

“Vi har løbet tre gange hver uge i et års tid og vores fællesskab er ikke en forening. Altså er det gratis at være med og der er heller ikke nogen forpligtelse om, at man skal troppe op hver gang. Kommer du, så er det fint – og gør du ikke, så er det helt i orden”, siger initiativtageren, Camilla Pedersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når man skal løbe eller gå sammen med andre, så er der også hygge og fællesskab – og det kan gøre det lettere at finde løbeskoene eller traveskoene frem den ene gang efter den anden.

“Selv løber jeg, fordi jeg godt kan li’ både at løbe og være ude. Og så er det jo herligt at gøre det sammen med andre”, siger Camilla Pedersen til SønderborgNYT.

“Mandagene er især for løbevante, men torsdag løber Camilla Pedersen med nybegyndere”, siger Claus Klaris fra Dybbøl Idrætsforening, der selv løber med. Han er i glimrende løbeform og har erfaret, at når man bruger energi, så giver det masser af energi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan læse mere og følge med i de forskellige ‘løbe- og gå-opslag’ HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 KV21, Sønderborg

Venstre-kandidat skadet i valgkampen

24. oktober 2021 KV21

Lørdag var byrådskandidater og andre medlemmer af de politiske partier og lister ude og hænge valgplakater op. Sådan var det også for Venstre-manden Mads Hagen. “Ud for det Blå Gymnasium faldt jeg, da jeg kravlede ned fra stigen. Jeg troede, jeg var nede, da jeg manglede det sidste trin og det gjorde, at jeg faldt”, […]

Læs mere...