LøkkeFondens Challenge kommer til Sønderborg tirsdag

1. juli 2019 Samfund

Siden 2014 har LøkkeFondens Challenge hjulpet udfordrede drenge i alderen 16-25 år med at opnå en mere struktureret hverdag og en sundere livsstil gennem cykling og i år er 53 unge drenge med på den krævende, udfordrende og ikke mindst oplevelsesrige tur rundt i Danmark på cykel.

Drengene skal, sammen med deres team, cykle 500 km på kun fem dage og tirsdag eftermiddag er Sønderborg dagens målstreg, når de ankommer til Power Sønderborg omkring klokken 15:40.

Alle er velkommen til at møde op og tage imod drengene.

I januar takkede 80 unge drenge ja til at deltage i LøkkeFondens Challenge. En ’Challenge’ som ikke bare er et hårdt fysisk træningsforløb, men også er et personligt udviklingsforløb, der strækker sig over 10 måneder.

53 håbefulde drenge startede LøkkeFondens Challengetur mandag i Esbjerg og kommer til Kolding, Sønderborg, Nyborg og Værløse for til sidst at slutte af den 5. juli ved Bella Centret i København med taler og diplomoverrækkelse.

LøkkeFonden blev stiftet af Lars Løkke Rasmussen i 2012.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet besluttede at bibliotekerne skal spare over en million kroner

1. december 2022 Politik

Der bliver skåret ned på antallet af læsekredse på biblioteket og på den måde kan der spares 185.000 kroner om året. Der spares yderligere 140.000 kroner årligt ved at nedlægge læsestuerne på bibliotekerne i Dybbøl og Ulkebøl. Det besluttede Byrådet onsdag aften og politikerne skar også ned på den bemandede åbningstid på bibliotekerne og det […]

Læs mere...