LøkkeFondens Challenge kommer til Sønderborg tirsdag

1. juli 2019 Samfund

Siden 2014 har LøkkeFondens Challenge hjulpet udfordrede drenge i alderen 16-25 år med at opnå en mere struktureret hverdag og en sundere livsstil gennem cykling og i år er 53 unge drenge med på den krævende, udfordrende og ikke mindst oplevelsesrige tur rundt i Danmark på cykel.

Drengene skal, sammen med deres team, cykle 500 km på kun fem dage og tirsdag eftermiddag er Sønderborg dagens målstreg, når de ankommer til Power Sønderborg omkring klokken 15:40.

Alle er velkommen til at møde op og tage imod drengene.

Artiklen fortsætter under annoncen

I januar takkede 80 unge drenge ja til at deltage i LøkkeFondens Challenge. En ’Challenge’ som ikke bare er et hårdt fysisk træningsforløb, men også er et personligt udviklingsforløb, der strækker sig over 10 måneder.

53 håbefulde drenge startede LøkkeFondens Challengetur mandag i Esbjerg og kommer til Kolding, Sønderborg, Nyborg og Værløse for til sidst at slutte af den 5. juli ved Bella Centret i København med taler og diplomoverrækkelse.

LøkkeFonden blev stiftet af Lars Løkke Rasmussen i 2012.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Snart kommer der nye cyklister på veje og stier

28. juli 2021 Erhverv

Skolestart er ensbetydende med nye cyklister på veje og stier i Sønderborg. Loven tillader seks-årige børn at køre selv, men kender dit barn færdselsreglerne godt nok? Kan det manøvrere cyklen 100 procent, og har det overhovedet det rigtige udstyr? “Først af alt skal man sørge for, at ens barn har en god cykel, hvor der […]

Læs mere...