Lørdag åbnerer KunstPunkts sommerudstilling

22. juni 2021 Kultur
Bente Sloth Møllers værk. Foto: KunstPunkt
Bente Sloth Møllers værk. Foto: KunstPunkt

KunstPunkt har en forrygende alsidig og spændende udstilling denne sommer og udstillingen kaldes ‘Kunst over gaden’, fordi den er blevet til i et samarbejde mellem Kunstværket og KunstPunkt – og de bor på hver deres side af Louise Augustas Plads i Augustenborg.

Der bliver vist en meget bred vifte af kunst og der er for eksempelvis vævning, maleri, glaskunst, strikkede ting, filtbilleder og skulpturer, skriver KunstPunkt i en pressemeddelelse.

Det helt særlige ved udstillingen er, at på nogle dage vil der være èn eller flere af kunstnerne til stede på udstillingen, hvor de arbejder med deres kunst. Der bliver spundet, vævet, malet, filtet. Der bliver altså mulighed for både at se de færdige værker og processen bag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kom og se og få en snak med kunstnerne.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Corona: Nye regler ved indrejse i Tyskland

31. juli 2021 COVID-19

Fra søndag skal alle lade sig teste, før de rejser ind i Tyskland, hvis de ikke er vaccineret eller er kommet sig over en corona-infektion. Det siger den tyske sundhedsminister, Jens Spahn, til Flensborg Avis. I al hast vedtog den tyske regering fredag nye, skrappe krav i forbindelse med indrejse, oplyser forbundsregeringens stedfortrædende talsmand, Ulrike […]

Læs mere...