Lørdag åbnerer KunstPunkts sommerudstilling

Bente Sloth Møllers værk. Foto: KunstPunkt
Bente Sloth Møllers værk. Foto: KunstPunkt
22. juni 2021 Augustenborg Skrevet af: Redaktion

KunstPunkt har en forrygende alsidig og spændende udstilling denne sommer og udstillingen kaldes ‘Kunst over gaden’, fordi den er blevet til i et samarbejde mellem Kunstværket og KunstPunkt – og de bor på hver deres side af Louise Augustas Plads i Augustenborg.

Der bliver vist en meget bred vifte af kunst og der er for eksempelvis vævning, maleri, glaskunst, strikkede ting, filtbilleder og skulpturer, skriver KunstPunkt i en pressemeddelelse.

Det helt særlige ved udstillingen er, at på nogle dage vil der være èn eller flere af kunstnerne til stede på udstillingen, hvor de arbejder med deres kunst. Der bliver spundet, vævet, malet, filtet. Der bliver altså mulighed for både at se de færdige værker og processen bag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kom og se og få en snak med kunstnerne.

26. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Lindy Hoppers fejrede dansen på Rådhustorvet

26. maj 2024 Kultur

En flashmob er, når en gruppe mennesker hurtigt samles et offentlig sted – udfører en handling – og forsvinder igen. Og det var lige det, som Sønderborg Lindyhoppers gjorde søndag eftermiddag på Rådhustorvet. “Det er Dansens Kunstdag og vi dansede en dans på Rådhustorvet. Den var med afsæt i Frankie Mannings Shimsam og jeg har […]

Læs mere...