Lørdag åbnerer KunstPunkts sommerudstilling

22. juni 2021 Kultur
Bente Sloth Møllers værk. Foto: KunstPunkt
Bente Sloth Møllers værk. Foto: KunstPunkt

KunstPunkt har en forrygende alsidig og spændende udstilling denne sommer og udstillingen kaldes ‘Kunst over gaden’, fordi den er blevet til i et samarbejde mellem Kunstværket og KunstPunkt – og de bor på hver deres side af Louise Augustas Plads i Augustenborg.

Der bliver vist en meget bred vifte af kunst og der er for eksempelvis vævning, maleri, glaskunst, strikkede ting, filtbilleder og skulpturer, skriver KunstPunkt i en pressemeddelelse.

Det helt særlige ved udstillingen er, at på nogle dage vil der være èn eller flere af kunstnerne til stede på udstillingen, hvor de arbejder med deres kunst. Der bliver spundet, vævet, malet, filtet. Der bliver altså mulighed for både at se de færdige værker og processen bag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kom og se og få en snak med kunstnerne.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
5. december 2022 Kultur, Sønderborg

Brecklings Bogcafé gav lidt indsigt i krimi-tanker, obduktioner og filmarbejde

5. december 2022 Kultur

Søndag eftermiddag fandt årets sidste udgave af Brecklings Bogcafé sted i Sønderborghus, hvor godt 160 gæster lyttede til værten Allan Breckling, forfatterne Louise Nielsen og Karen Inge Nilen samt filmproducer Kasper Gravesen, som skal filme Karen Inge Nielsens grænselandskrimier. Først på scenen var Louise Nielsen, som fortalte, at hun gennem længere tid gik med ideerne […]

Læs mere...