Lørdag blev der spillet irsk musik ved Rytterstatuen

10. juli 2021 Kultur

Lørdag var Sønderborg Garden en tur gennem byens gader – og der var også musik i Apotekerhaven. På Rådhustorvet blev der sunget til musikken fra anlægget, mens der ved Rytterstatuen ved havnen var live-koncert med Down Town Dynt, som består af John O’Driscoll og hans to sønner.

Havde vi ikke haft Corona, så ville netop denne lørdag stået i musikkens tegn – og der ville have været stor koncert på Rådhustorvet med Danfoss Orkestret og alle Ringriderfestens musikere – og efter den store koncert ville de have spillet på de mange pladser i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gæsterne på Brasseriet kunne byde Down Town Dynts irske folkemusik til deres mad eller en stille pilsner. Andre havde fundet plads på fliser og bænke.

Du kan SE BILLEDER FRA PLADSEN VED RYTTERSTATUEN HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. august 2022 Kultur, Sønderborg

Kulturens huse skal sælges – uden det rammer indholdet

12. august 2022 Kultur

Kommunen har planer om at sælge sin del af Alsion, som blandt andet omfatter koncertsalen – og Sønderborghus og Sønderborg Teater skal også på salgslisten. “Det er vigtigt for mig, at brugerne af de tre steder drages ind i processen, så vi kan bevare den kultur, som vi har i Sønderborg”, siger Christel Leiendecker, som […]

Læs mere...