Lørdag er der Åbent Hus i Butterfly Fitness

8. januar 2020 Kultur

Hvis du har lyst til at kigge indenfor i Butterfly Fitness, så har du chancen lørdag mellem klokken 8 og 12, hvor der er åbent hus.

Træningscentret er forbeholdt kvinder.

Butterfly, det engelske ord for sommerfugl. Og det er let at forestille sig en farvestrålende sommerfugl flyve let og ubesværet afsted – og det er præcis det samme, som kvinderne fra motionscentret Butterfly i Sønderborg gør, når de har trænet en tid.

“Jeg hørte om stedet her efter at jeg havde holdt en pause fra et andet motionscenter og bestemte mig for at give det en chance. Og hold da op, hvor det virker. Min krop har virkeligt ændret sig, siger en kvinde, der træner en halv times tid tre gange om ugen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun er overrasket over al sin fremgang.

“Her bruger man ikke tid på at indstille maskinerne, så der er ingen spildtid. Desuden er der meget intervaltræning, så det er noget, der både brænder energi og løfter konditallet”, siger hun og forklarer, at netop ved at bruge sin energi, så får hun endnu mere energi – og hendes kolleger har bemærket, hun stråler af velvære.

 Et godt tilbud

“Kvinder kan træne i Butterfly Fitness resten af januar for kun 99 kroner inklusiv oprettelse. Tilbuddet gælder kun i uge to og der er altid mulighed for en gratis prøvetime”, siger ejeren, Anita Solander Bruus, til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Indmeldelse kan ske online på HER på LINKET eller ved henvendelse i Butterfly Fitness, Sundsmarkvej 12, Sønderborg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Gråsten

Der kommer ikke boliger i stueetagen i Slotsgade 1 i Gråsten

7. december 2022 Politik

Politikerne var tirsdag eftermiddag samlet til møde i Teknik-, By- og Bolig-udvalget skulle blandt andet bestemme sig for, om de ville give et forbud imod, at stueetagen på Slotsgade 1 i Gråsten bliver ændret fra butik til boliger. Der er søgt om tilladelse til, at der laves lejligheder i hele bygningen. “I den sag var […]

Læs mere...