Lørdag er der Åbent Hus i Butterfly Fitness

8. januar 2020 Kultur

Hvis du har lyst til at kigge indenfor i Butterfly Fitness, så har du chancen lørdag mellem klokken 8 og 12, hvor der er åbent hus.

Træningscentret er forbeholdt kvinder.

Butterfly, det engelske ord for sommerfugl. Og det er let at forestille sig en farvestrålende sommerfugl flyve let og ubesværet afsted – og det er præcis det samme, som kvinderne fra motionscentret Butterfly i Sønderborg gør, når de har trænet en tid.

“Jeg hørte om stedet her efter at jeg havde holdt en pause fra et andet motionscenter og bestemte mig for at give det en chance. Og hold da op, hvor det virker. Min krop har virkeligt ændret sig, siger en kvinde, der træner en halv times tid tre gange om ugen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun er overrasket over al sin fremgang.

“Her bruger man ikke tid på at indstille maskinerne, så der er ingen spildtid. Desuden er der meget intervaltræning, så det er noget, der både brænder energi og løfter konditallet”, siger hun og forklarer, at netop ved at bruge sin energi, så får hun endnu mere energi – og hendes kolleger har bemærket, hun stråler af velvære.

 Et godt tilbud

“Kvinder kan træne i Butterfly Fitness resten af januar for kun 99 kroner inklusiv oprettelse. Tilbuddet gælder kun i uge to og der er altid mulighed for en gratis prøvetime”, siger ejeren, Anita Solander Bruus, til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Indmeldelse kan ske online på HER på LINKET eller ved henvendelse i Butterfly Fitness, Sundsmarkvej 12, Sønderborg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Erhverv, Sønderborg

Hjælp Iver Daabeck med at forebygge madspild – pluk selv majs på markerne

25. september 2021 Erhverv

Iver Daabeck har to marker med sukkermajs tæt ved Sønderborg. Den ene ligger lige til højre, når man kører af Alssundbroen. Den anden ligger ved samkørselspladsen på Sundeved-siden, hvor der også står en salgsbod med kartofler, majs og halloweengræskar. “Jeg har det problem, at ALDI og Salling Group påstår, de ikke kan sælge majs mere […]

Læs mere...