Lørdag den 25. marts er sidste åbningsdag i NANNA XL i Borgen

16. marts 2023 Erhverv

Hvis du er vild med tøjet hos NANNA XL i Borgen, så skal du skynde dig indenfor i butikken og se at få købt ind. Indehaveren af Nanna XL, Pernille Ibsen, skriver på Facebook, at sidste åbningsdag er lørdag den 25. marts og så lukker butikken ned.

“Først fik vi Coronakrisen og efter den kom der en energikrise og inflation. Oven i det skal du lægge, at flere og flere handler på nettet og så kan de fysiske butikker jo ikke løbe rundt”, siger NANNA XLs medarbejder til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun fortæller videre, at NANNA XL adskiller fra Zizzi, som også er i Borgen, ved, at også have tøj til modne kvinder.

Jeg vil gerne sige tak til de kunder, der trofast har støttet NANNA XL i de år, hvor vi har været i Sønderborg, skriver Pernille Ibsen og fortsætter med at fortælle, at de kunder, som fortsat ønsker at handle med NANNA XL, de kan gøre det på butikskædens hjemmeside, altså på nettet.

Frem til den 25. marts kan tilgodesedler og gavebeviser indløses i butikken i Borgen og derefter kan bruges i andre Nanna XL-butikker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forleden var det ejeren af tøjbutikken Atelier IX, Søren Müller, der sagde:

“Det går ganske enkelt ikke længere – gennem efteråret faldt omsætningen og det gør den stadig”.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. april 2023 Samfund, Sønderborg

Skal Sønder Havnegade være lukket for trafik i to, tre eller fire måneder?

2. april 2023 Samfund

Den 11. april lægger forvaltningen tre lukkeperiode-muligheder på bordet i Teknik, By og Boligudvalget og så er opgaven for de folkevalgte at blive enige om, hvilken af dem, som de synes, er den bedste for sønderborgerne og alle sommerens turister. Lukkeperiode 1. juni-1. september Sønder Havnegades lukning forlænges med én måned, hvorved vil den tidlige […]

Læs mere...