Lørdag kan du høre masser af musik på Musikskolen

4. marts 2022 Kultur

Unge lovende musikere indtager scenerne, når Sønderborgs største og mest alsidige musikfestival åbner dørene for ottende gang i morgen, lørdag kl. 15, i Musikhuset på Skovvej.

Festivalens omdrejningspunkt er naturligvis eleverne, der er sluppet igennem det musikalske nåleøje: Optagelse på Musikalsk Grundkursus, MGK-trinnet lige før det professionelle liv som musiker. Festivalscenen får også besøg af tidligere MGK-studerende, hvoraf flere studerer på musikkonservatorier i ind- og udland, eller allerede er i gang med at skabe sig en musikalsk karriere, skriver musikskolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Festivalen rummer hele paletten af musikalske genrer, og indledes med en klassisk afdeling med bl.a. strygere, blæsere, ensembler og solister. Gradvist bliver Festivalen mere ‘swingende’ med jazzens evergreens for til sidst at byde op til dans med rock og pop!

Mange af de rytmiske bands har allerede gjort deres indtog på den professionelle scene.

Den prisvindende trio, Dreamers Circus, kommer også til MGK Festival 2022, hvor de går på scenen klokken 21.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...